Over Lies

Hi daar!

Mijn naam is Lies, misschien wel beter bekend als Louwerke, wat een soort van contaminatie van mijn voor- en achternaam is. Op dit moment telt mijn leven nog maar 23 jaren en ik hoop dat er véél meer jaren bij komen. Én die wil ik graag deels vast legen op mijn persoonlijk stukje internet.
2
Ik blog dus vooral over onderwerpen die ik zelf heel erg leuk vind. Grotendeels is dat mode en persoonlijke stijl. Daar heb ik sinds jongs af aan al een fascinatie voor en is in de jaren al heel wat ontwikkeld en veranderd. Ik geloof dat je altijd in ontwikkeling blijft, én niet alleen op het gebied van mode maar ook op persoonlijk gebied. Zeker op een jonge leeftijd wanneer je al een hele boel ontdekt hebt maar er ook nog zoveel meer te ontdekken valt! Die ontwikkelingen wil ik vast leggen op mijn blog, voor later, voor nu, voor jou en voor mij! Naast mode zul je dus ook wel eens persoonlijke en lifestyle blogposts voorbij zien komen!  Verder heb ik een grote liefde voor poezen, lezen, series en natuurlijk het leven!

Louwerke.nl is wat ik noem een ‘fast blog’. Waarbij ik korte en snelle fragmenten deel, van kleine obsessies zoals een nieuwe nagellak kleur tot aan grote veranderingen in mijn leven zoals het behalen van HBO Diploma. Het is een overzicht van leven op dit moment en jij mag mee kijken! Ik hoop dat ik je met mijn blog kan inspireren en stimuleren!

Voor vragen kun je me e-mailen op: lies@louwerke.nl.

Tot snel!

January 31, 2016