What’s in my mini bag?

by

1Een paar maanden geleden kocht ik voor mijn vakantie een kleine crossbody bag van Every.Day.Counts. Zodat ik niet elke keer zo’n grote tas hoef mee te slepen heel m’n vakantie lang. Maar ondertussen is deze tas uitgegroeid tot mijn dagelijkse tas. Ik gebruik ‘m nu zo vaak dat ik graag wilde delen wat ik er zoal in mee neem. Aangezien je er nu niet zo gemakkelijk van alles in kan ‘gooien’. Ik heb ook al echt momenten gehad dat de rits bijna niet meer dicht ging omdat ik toch te veel wilde mee nemen. Anyhoe, kijk je mee?
4

1. Portemonnee
Natuurlijk sleep ik mijn VV portemonnee overal mee naar toe. Om zo toch een beetje het verraad tegenover mijn gunbag te verzachten. Ik kies er bewust voor om niet een kleinere portemonnee mee te nemen, ook al zal dat veel plek schelen. Ik vind het namelijk zo’n gedoe om elke keer van portemonnee te wisselen.

2. Agenda, notitieboekje en pen
Verder neem ik ook altijd mijn agenda en notitie/to-do boekje mee, met natuurlijk een pen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze er niet heel vaak uit haal om te gebruiken maar je zal altijd zien dat als je ze een keer niet mee neemt dat je het dan nodig hebt, vrouwen.. ;-) De agenda is trouwens al voor 2016, maar hij is zo schattig dat ik ‘m toch wilde laten zien. Zowel het to-do boekje als de agenda zijn van HEMA.

3. Telefoon
Niet zoveel over te zeggen. Die gaat overal mee naar toe en stop ik in het voorste ritsvak.

24. Borstel en spiegel
Ik neem ook altijd een opvouwbare borstel mee. En die gebruik ik ook vaak. Zo vaak dat het logo van de bovenkant is gesleten. Hij is namelijk van Primark (Opia). Mijn haar klit ontzettend snel dus op de plek van bestemming borstel ik graag mijn haar nog even. Ondanks dat in de borstel ook een spiegeltje zit gebruik ik graag mijn Macbook spiegeltje, omdat ie zo cute is! Het is een spiegel in de vorm van een macbook  met aan de binnen kant ook toetsjes. En het scherm is dan de spiegel. Gekocht via Ebay!

5. Lipbalsem
Zeker in de winter! Deze is van EOS en is heerlijk zoet. Ik houd zo van mierzoete dingen! Heel handig qua vorm is die trouwens niet, want hij neemt best veel plek in.

6. Sleutels
In het voorvakje zitten ook altijd mijn sleutels. Want wie verlaat nu het huis zonder sleutels? Niemand toch?

Wat kan bij jou echt niet ontbreken als je het huis uit gaat?

October 23, 2015
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Denna

  Die gunbeurs is echt schitterend!
  Wat niet kan ontbreken als ik de deur uit ga? Mijn kaarthoudertje, ik heb mijn OV en pinpas hierin.

  October 23, 2015 at 07:15
 • Reply Chinouk

  Leuk gedaan & hele mooie foto’s! I love your wallet! Zo’n crossbody bag is ideaal op vakantie, ik haat het om dan zware tassen mee te zeulen ;(

  October 24, 2015 at 08:58
 • Leave a Reply