MY (BUDGET) WORKSPACE

by

6Vandaag wil ik jullie mijn werkplek(je) laten zien! Voor mijn opleiding zit ik veel achter de computer dus ik wilde een mooie, maar ook rustige werkplek creëren. Zo eentje die je altijd ziet op Pinterest. Jep, de Pinterest leugen kan ook in het echt! Bijna een jaar geleden kreeg ik de kans om ‘m te herinrichten, dus deed ik dat. Deze foto’s zijn dus ook inmiddels een hele tijd geleden gemaakt, dus de Pinterest leugen is ook echt een leugen geworden. Want ik ben nou eenmaal heel rommelig, reality check, haha! Maar goed, vandaag wil ik jullie over mijn werkplekje vertellen en hoe ik het heb opgebouwd. Kijk en lees snel verder!

Zoals ik al schreef wilde ik een rustige werkplek, dus meer dan deze foto is het eigenlijk ook niet! Rustig, clean zonder te veel poespas. Maar Lies, waar zijn al je studieboeken en andere bureau accessoires dan? Die heb ik allemaal in mijn televisie meubel gedaan. Ik wilde dit uit het zicht hebben omdat ik het rommelig vind staan. Dat kan af leiden tijdens het werken. Daarom koos ik voor een simpel wit bureau. Het bureau komt van IKEA, zoals bijna alles trouwens. Het is letterlijk een plank (Linnmon) van  €19,95  op twee schragen (Lerberg), die ieder €5 per stuk kosten. Oftewel voor 30 euro heb je al een heel mooi chique en ook nog eens hip bureau! Got to love IKEA! ;-)3De stoel die erbij staat is van plexiglas (Tobias van IKEA), die was wel wat duurder. En het is eigenlijk ook een eetkamerstoel. Maar ik vond die stoel zo gaaf dat ik het als nog wilde. Echt perfect lekker zoals een echte bureaustoel zit het niet, maar het zit zeker goed genoeg! Op de stoel heb ik een nep schapenvachtje (Tejn) gelegd en een kussen voor ondersteuning (Nävviva) in de rug. De stoel kost €70, het vachtje €9,99 en het kussentje €3,99.
4Boven het bureau hebben we nog twee ‘schilderijhouders’ (Ribba, €9,99) opgehangen, zoals dat heet. Daar heb ik een aantal passende decoratie dingetjes opgezet zoals tijdschriften. Aan de onderste plank heb ik ook een bureaulamp (Ranarp, €19,99) opgehangen, die kon mooi om de plank heen klemmen! Qua verdere accessoires heb ik het simpel gehouden met twee kaarsen houders die ik al had een schattig cactusje.

5

Uiteindelijk was ik dus in totaal €153,90 kwijt voor een heel strak, hip en chique werkplek! Dat had natuurlijk een stuk goedkoper kunnen zijn als ik een goedkopere stoel had gekozen, ik weet zeker dat je die voor minstens de helft goedkoper kan krijgen, dan zou het €118,90 kosten!

Wat vinden jullie van mijn werkplekje? En hoe ziet die van jullie eruit? :-)

March 16, 2015
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply alexa

  ziet er wel heel goed en gezellig uit als je het mij vraagt!

  March 16, 2015 at 10:06
 • Reply Shiralee

  Ziet er heel leuk en sfeervol uit! Ik ben er best wel een beetje jaloers op :p

  April 3, 2015 at 16:32
 • Leave a Reply