MIJN DROMEN

by

1En dan heb ik het niet over dromen die we s’nachts beleven.  Daar ga ik het misschien wel een andere keer over hebben. Maar over dromen die ik maar al te graag zou willen doen in mijn leven! Ik ben pas (of al?) 22 maar heb nu al een aantal dromen die ik zeker wil laten vervullen. En dan heb ik het niet over de ‘standaard’ (maar toch bijzondere) dromen zoals de liefde van je leven vinden en kindertjes krijgen. Maar over mijn dromen die misschien wel vanuit een voorliefde voor iets zijn ontstaan. Dromen zijn mooi, het houd je bezig en levendig, en laat je werken! Daarom wil ik vandaag met jullie vandaag een aantal van mijn dromen delen! De dromen staan op willekeurige volgorde.  Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Lees verder en droom met me mee.

Het Noorderlicht bekijken
Dit wil ik al zo lang en zo graag! Vanaf het eerste moment dat ik een foto van het Noorderlicht zag wilde ik het zien. Wat een prachtig fenomeen is dat zeg! Het lijkt alsof het uit een film komt, maar het is echt. En soms zelfs in Nederland te zien. Toch wil ik wel echt naar een mooie plek waar je het echt goed kunt zien. Waar ik op een picknick kleed kan liggen en uren kan blijven staren. Wauw! Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor natuur en aardrijkskundige fenomenen, maar dit vind ik toch wel heel bijzonder.

Een eigen bedrijf beginnen.
Even totaal iets anders. Maar ik zou zo graag een eigen bedrijf willen beginnen! Het trekt me gewoon om mijn passie (branding/merken) op mijn manier uit te kunnen voeren en anderen daar mee te helpen en te inspireren! Dan zou het natuurlijk helemaal prachtig zijn als het een succesvol bedrijf zal zijn, met een eigen kantoor, medewerkers enzovoort! Dromen! Ennn, misschien gaat dit binnenkort vanuit mijn afstuderen wel gebeuren, aaah!

Een paar maanden reizen.
Jep! Het is misschien cliché omdat heel veel mensen dit doen. Maar ik geef ze geen ongelijk! De wereld is prachtig en ik zou dolgraag elk land stuk voor stuk willen bezoeken. Nieuw Zeeland en Japan staan boven aan. Maar een Roadtrip door de west kant van de Verenigde Staten lijkt me ook zo prachtig! Langs Yosemite en Grand Canyon maar ook Las Vegas en Los Angeles. Wauwie!

Een typisch Nederlands pand kopen of juist een design huis.
Ja, zo eentje die heel schuin staat en eigenlijk helemaal niet zo groot is van binnen. Maar die mooi bewerkte decoratie heeft en een prachtige houten vloer! En het liefste midden in een stad zoals Rotterdam of Amsterdam. Ik heb gewoon een zwak voor oude huizen. Ze zijn karakteristiek, en het maakt me dan altijd een beetje trots om Nederlands te zijn. Of juist helemaal niets die richting, maar juist een heel strak vrijstaand design huis in the middle of nowhere. Beide wauw!

Een oude auto kopen.
Een kever of een cadillac alstublieft, in het baby blauw met de mogelijkheid tot een open dak. Ook zoiets waar ik een ontzettende zwak voor heb. Ik kijk ze na als ik ze op straat zie. Ik vind ze zo leuk! En ik kan niet eens goed verklaren waarom. Maar ik zie mezelf al rijden hoor, vanaf mijn typisch Nederlandse huis naar het kantoor van mijn eigen bedrijf, haha!

Dit waren mijn dromen! Althans, mijn grootste dromen voor nu! Wat zijn jullie grootste dromen?

April 24, 2015
Previous Post Next Post

Leave a Reply