Mijn dagelijkse make-up

by

1Vandaag wil ik weer een iets beauty gerelateerd delen. Mijn dagelijkse make-up! Beter bekend als de make-up van een non-beauty lover. Of althans, non-beaty lover is misschien wat overdreven. Maar ik houd me er niet zoveel mee bezig als andere meiden hier op het internet. En ik ben er (tot mijn spijt) ook helemaal niet zo goed in. Ik zou willen dat ik van die prachtige ooglooks kan maken, dan had ik nu ook deels een beautyblogger geweest. Maar goed! Vandaag dus mijn dagelijkse, budgetproof make-up! Even wat anders!

Catrice Camouflage Cream Concealer in ivory (010)
Ik begin altijd met concealer! Deze van concealer van Catrice dekt echt heel erg goed waardoor ik verder geen foundation gebruik. Ik gebruik deze onder andere op mijn kin en onder mijn ogen. Hiermee bedek ik de grootste rood- en oneffenheden. Echt een topper!

Essence mattifying compact powder in pastel beige (11)
Om de concealer te setten (heet dat zo?) gebruik ik een poeder. Zodat het allemaal wat langer blijf zitten. Ik gebruik er meestal eentje in mijn huidskleur voor wat extra dekking. Het merk maakt niet echt uit voor mij, dat verschil merk ik toch niet! Vaak gebruik ik of Essence of Catrice.

Essence Sunclub bronzer in sunloved (30)
Deze bronzer heb ik sinds kort toegevoegd! Om wat meer vorm te geven aan m’n gezicht. En dat vind ik eigenlijk wel heel erg mooi. Hij is wel iets wat bruin voor mij, maar als ik ‘m goed weg blend dan is het heel natuurlijk! O, en het leuke is deze bronzer ruikt ontzettend naar kaneel! Ik wil trouwens ook nog heel graag een budget poeder highlighter proberen, maar ik heb ‘m nog niet kunnen vinden. Heeft iemand tips? :-D

Essence I love stage oogschaduw basis.
Dit vind ik altijd zo’n verschil maken! Niet omdat ik vind dat mijn oogschaduw dan veel langer blijft zitten, maar omdat je dan veel minder de blauwe kleuren van de adertjes ziet zitten. Ik ga soms ook wel eens de deur uit  met enkel oogschaduw basis, dus zonder oogschaduw. Vind ik ook prima kunnen!

Essence 3D eyeshadow in irresistible vanilla latte (08)
Oogschaduw varieert bij mij altijd heel erg. Ik vind mooie oogschaduwpaletten altijd heel erg leuk om te kopen. En heb er ook een aantal. Maar vaak gebruik ik toch maar twee vaste kleuren uit het palet (omdat ik niet weet waar ik nog meer kleuren kwijt moet op mijn ogen?). Dus ik ben sinds kort over op de duo’s! Deze van Essence heeft mooie lichte kleuren, perfect voor de zomer!

Lengthening mascara van Max & More.
Ook mascara varieert heel erg bij mij. Maar mijn vaste merken zijn toch wel Max & More, Essence en Catrice. Prima mascara’s voor een klein prijsje! Zeker die van Max & More (te koop bij Action) zijn spot goedkoop! Slechts 0,99 cent! Top deal!

Dit was mijn dagelijkse make-up routine alweer. Het is niet veel en zeker ook niet zo fancy als bij andere bloggers. Maar het leek me toch heel erg leuk om te delen!  Wat vinden jullie van mijn dagelijkse make-up? Denk je dat er nog iets anders kan of juist bij kan? Laat het deze beauty leek weten!

August 24, 2015
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lieke

    Zo te zien gebruik jij ook niet zo veel :D Ik gebruik zelf vaak creme, poeder (volgens mij ook dezelfde als die jij gebruikt), ook die Essence oogschaduwbasis, eyeliner of oogpotlood (of beide) en mascara ^^ En heel soms oogschaduw. Foundation en zo vind ik allemaal niks, ik hoef mezelf niet dicht te plamuren, haha xD

    August 24, 2015 at 12:18
  • Leave a Reply