LUSH – THE KISS LIP SCRUB

by

5Ik heb al een hele poos (denk aan maanden) last van losse velletjes op mijn lippen. Pijn doen ze niet maar het ziet er gewoon een beetje gek uit. Alsof ik een witte waas over m’n lippen heb zitten. Ik kan labello smeren tot ik een ons weeg maar dat helpt niet. Daarom werd het eens tijd voor een lipscrub! Natuurlijk kun je die ook gemakkelijk zelf maken met honing en suiker, maar dat vond ik toch niet zo geslaagd. Daarom kocht ik bij Lush een lipscrub!

PS: Dit is de meeste roze post die je waarschijnlijk zult tegen komen op Louwerke, haha!

Dit is toevallig de limited edition voor valentijn, maar ik vond deze ook gewoon het lekkerst ruiken. Ze hebben naast deze limited edition ook drie vaste lipscrubs in het assortiment, eentje met ontzettend zoete kauwgomballen (Bubblegum) geur, de tweede heeft een caramel geur (Popcorn) en de derde ruikt naar mint (Mint Julips). Die drie geuren vond ik alle drie niet zo lekker ruiken dus ik had geluk dat ik deze limited edition wel erg lekker vind! Deze ruikt zoet maar te niet zoet. Een beetje naar roosjes!4Het mooie van deze scrub is dat je ‘m gewoon van je lippen kan likken als je klaar met bent scrubben. Er zitten zelfs kleine snoephartjes en andere snoepjes in. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het helemaal niet lekker vind smaken. Helemaal niet zo zoet als het ruikt. Het smaakt daarentegen zelfs een beetje (te) zout. Dat vind ik dan wel weer jammer! Dat weerhoud toch een beetje om het vaak te gebruiken.3Ik vind de substantie van de scrub een beetje droog, het pakt niet zo makkelijk uit het potje. Ik verlies een deel van de scrub onderweg naar mijn lippen omdat het niet goed blijft ‘plakken’ aan mijn vinger. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe een lipscrub zou moeten voelen, dus misschien hoort dit wel!2Ziet er best lekker uit zo toch? Als je goed kijkt zie je ook kleine glittertjes. En er zit ook cacaoboter in de scrub, wat je lippen heerlijk verzorgd!
1En tadaaaa, geen velletjes meer! Geen witte waas! Ondanks de smaak en de iets wat droge textuur ben ik wel heel tevreden over het resultaat! Zijde zachte lippen voor de perfecte hollywood kussen!

Lipscrub – The Kiss – Lush
 €9,95

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Roxanne

    Wat een mooi resultaat! Wel jammer dat hij zouter en droger uitviel dan je verwacht had.

    January 23, 2015 at 10:40
  • Leave a Reply