Ik ben er weer + update over mijn blog?!

by

1Hi lezers van het goede leven! Zoals je al kan lezen in de titel ben ik weer terug van mijn vakantie naar de Azoren. En oh, oh, oh, wat heb ik genoten! Toen ik uit het vliegtuig stapte werd ik ook gelijk weer met beide beentjes op de grond gezet (letterlijk en figuurlijk). Want jeetje, wat is het hier koud en druilerig zeg! Ik wist dat het rond de 15 graden hier was, maar ik was even vergeten hoe dat ook alweer voelde. Brrr!

Het weer op de Azoren daarentegen was echt perfect! Niet te warm en niet te koud, echt precies goed. Namelijk rond de 24 graden! Ik kan namelijk ook niet goed tegen te veel zon, goh, het is ook nooit goed met het weer, haha! Anyhow, voordat ik weer een hele lap tekst schrijf over het weer snel over tot de orde van de dag. Ik ben namelijk weer terug. En voor mijn vakantie schreef ik al dat ik na mijn vakantie mijn oude blog ritme weer zou oppakken. Maar huh, deze blogpost komt op dinsdag online terwijl je normaal nooit op dinsdag iets post, Lies? Dat klopt, heel scherp van je ;-) !

Natuurlijk was de vakantie ook de perfecte tijd om na te denken over hoe en wat met mijn blog. In oktober blog ik alweer een jaar en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet helemaal lekker in mijn ‘blogvel’ zit. Ik probeer mijn draai nu al een tijdje te vinden in de blogwereld, maar ik ben ‘m nog steeds niet helemaal tegen gekomen. En dat is ook helemaal niet erg (alhoewel ik wel denk dat het erg is, maar nee, Lies, dat is het niet!), want ik denk dat veel bloggers dat wel door maken.

Wat ik in ieder geval wel weet is dat ik wat persoonlijker wil gaan bloggen. Ik heb hiervoor altijd geblogd met een schema, namelijk de ma-wo-vrijdag schema. En ondanks dat dat maar drie artikelen per week zijn voelde ik me soms toch geforceerd om dingen te gaan tikken. En dat maakt het bloggen niet altijd leuker. Je word er wel door uitgedaagd, maar als het je niet blijer maakt. Dan moet je het niet doen, toch?

Welke kant ik dus wil opgaan is de persoonlijke kant. Bloggen wanneer ik er in zin in heb en wanneer ik iets wil delen. Kleine posts of grote posts. Een uitgebreide outfit shoot met toeters en bellen maar ook tussen door een outfit of the day geschoten met de selfie cam van mijn camera. Vertellen over de voortgangen van bijvoorbeeld hoepelen (want dat doe ik nog steeds) of de zoektocht naar een baan. Of het delen van een nieuwe nagellak die jullie écht moeten proberen. Snap je een beetje welke kant ik op wil gaan? Minder plannen en forceren en meer het vrijheid-blijheid-bloggen. Ik denk dat als dat lukt we het een ‘personal life blog’ kunnen noemen!

Ik weet natuurlijk nog niet hoe dit uit gaat pakken en misschien heb ik wel zoiets van ‘nee, nee, nee, wat een gekke idee was dat geweest zeg!’ Maar voor nu, voelt dat als een goede zet. En ik hoop dat jullie dat ook leuk zullen vinden!

Hebben meer bloggers hier wel eens mee gestruggeld? En hoe ging jij daar dan mee om?

September 8, 2015
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lieke

  Welkom terug :D En ja, ik zat hier zelf ook wel eens mee. Soms voelde bloggen als een verplichting en had ik er totaal geen zin in en dan deed ik het ook niet. Toch wil ik iedere dag één artikel online zetten en het voelt ook goed als je ver vooruit schrijft. En als je dan eenmaal druk bezig bent met bloggen, is het echt super leuk ;D

  September 10, 2015 at 14:06
  • Reply Lies

   Klopt! Ik zit nu ook alweer in dubio over de niet verplicht schrijven beslissing haha! Denk dat ik wel drie dagen in de week ga houden, maar dan ook gewoon kortere berichten soms. En niet standaard woensdag outfit dag en vrijdag video dag, etc! Waar haal jij je blogspiratie eigenlijk vandaan?
   Vooruit schrijven is inderdaad ook wel heel erg handig, ik werkte in het weekend voor de week daarna. Dus ik moest elk weekend aan de bak. Misschien toch maar eens flink gaan knallen, dan hoef het niet zo verplicht te zijn. Haha, dilemma’s allemaal!

   September 10, 2015 at 14:15

  Leave a Reply