Hoera, louwerke.nl is één jaar! (Winactie)

by

1.1 copyJa hoor! Het gebeurt dan nu toch echt, mijn eerste blog verjaardag! Louwerke bestaat namelijk één jaar! Hieper de piep, hoera! Ik kan nog me wel herinneren dat toen ik een jaar of 15 was een aantal keer een gratis blog aanmaakte. Om dan vervolgens heel lang over de naam en het uiterlijk te tobben. Zo lang dat ik al weer afhaakte voor dat ik überhaupt één blogpost had geschreven. Nu vele jaren later maak ik mijn eerste blog verjaardag mee. Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat ik die kleine puber meisjes blogs nooit heb door gezet. Anders had ik nu een kijkje in mijn outfit geschiedenis kunnen nemen. Maar ach, ik heb er als nog geen spijt van dat ik wat later begonnen ben! Goed, wie jarig is, trakteert natuurlijk! Dus ik heb een winactie voor jullie gemaakt!

Je kunt namelijk deze oorbel winnen! Eentje maar? Ja, eentje! Dat is het leuke er juist aan, dat je kunt earstacken met veel verschillende oorbellen. Natuurlijk heb ik er ook eentje voor mezelf gekocht en ik ben er echt verliefd op! Hij zit al non-stop in mijn oor. Als jij wint krijg je natuurlijk een nieuwe en ongedragen oorbel! ;-)
3 copy copyHet is een vrij simpele oorbel met een edgy touch! Wat mij betreft maakt het je look net wat stoerder maar toch is het een simpele en mooie oorbel. Hij is van echt zilver (925) dus je kunt er ook nog eens lang mee doen! Dan zijn we ear twinsies, haha! ;-)
2 copyHoe maak je kans?
Meedoen aan de winactie is heel simpel:
– Volg Louwerke via Bloglovin‘.
– Laat een reactie achter onder dit bericht (vergeet ook niet je e-mail in te vullen zodat ik contact met je kan opnemen).

Om je naam een keertje extra in het potje te krijgen:
– Volg Louwerke via Instagram
– Volg Louwerke via Facebook

Laat in je reactie ook even weten welke stappen je hebt gedaan! :-) Mee doen kan tot 23 oktober (een week dus!) en is alleen geldig in Nederland. Daarna neem ik via mail contact op met de winnaar!

Wat vind jij van deze oorbel? Net zo enthousiast als ik?

October 16, 2015
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Moniek

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Ik doe graag mee met je winactie! Ik volgde je al op bloglovin & Instagram!

  October 16, 2015 at 08:30
 • Reply Lisa

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag haha! Op naar nog veel meer mooie en succesvolle blogjaren! Liefs

  October 16, 2015 at 08:56
 • Reply Denna

  Gefeliciteerd! ♥ Op naar nog meer jaren.

  Ik volg je op BL & Instagram natuurlijk!

  October 16, 2015 at 09:04
 • Reply Ilse

  Happy blog birthday! ? Ik volg je al heeeel lang ? & love the earring!

  October 16, 2015 at 12:44
 • Reply Anita H.

  Ik draag sowieso meestal 1 grote oorbel of 2 verschillende. Dit te winnen sieraad is wat subtieler dan wat ik gewend ben, maar bijzonder mooi. Aan alles voldaan voor maximale kansen!

  Uiteraard van hieruit ook mijn felicitaties met dit jubileum.

  October 16, 2015 at 20:55
 • Reply Laura

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee! Ik heb helaas geen Bloglovin maar ik heb je gevolgd op Facebook & Instagram dus hopelijk mag ik mee doen :)

  October 17, 2015 at 14:08
 • Reply Sofie

  Dikke proficiat, en wat een supermooie oorbel ! Ik heb zelf 3 gaatjes aan de ene kant en 2 aan de andere kant, dus denk dat ik dit wel leuk kan combineren :) Ik volg je nu op bloglovin !

  October 18, 2015 at 10:32
 • Reply Aniek

  Leuke oorbellen, ik doe graag mee. Happy Birthday!!

  October 18, 2015 at 17:06
 • Reply Lieke

  Allereerst; van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag :D Wat gaat de tijd toch snel, haha. En natuurlijk doe ik mee! Deze oorbel is echt vet :3 En ik heb alles al gedaan~

  October 20, 2015 at 10:18
 • Leave a Reply