Fashion review: YSL Arty Ring

by

2Een aantal jaar geleden was het heel populair in de blog wereld (of nu nog steeds?): de Arty Ring van  Yves Saint Laurent. En ook ik was er verliefd op, zoals ik wel eens vaker op een item ben. Ik heb de ring inmiddels al twee jaar en in het begin droeg ik ‘m dagelijks. Dus ik heb er inmiddels wel een oordeel over! Lees snel verder als je benieuwd wat die is.

3Zoals ik zei kocht ik de ring twee jaar geleden. Ik kocht hem in Parijs in de YSL-winkel. En dat was überhaupt al een hele beleving. Ik had verwacht dat ik weggekeken zou worden door het personeel omdat zo’n niet chique meisje in zo’n wel chique winkel binnen liep. Maar dat was helemaal niet zo, ik werd super vriendelijke geholpen en de medewerksters hadden heel veel geduld, want ik twijfelde over de grote uitgave. Ik heb uit eindelijk gekozen voor dit ontwerp, er zijn namelijk veel verschillende patronen en kleuren! Ik vond het blauw zo mooi en diep, wat er in elk licht anders uit ziet.
1De YSL-arty ring is apart, je moet er van houden. En het valt zeker op in je outfit, veel meer dan een simpele outfit zonder andere accessoires en deze ring heb je niet nodig. En dat deed ik dan ook veel. Nu draag ik hem minder maar ik vind hem nog steeds heel mooi.

De grootste tegenvaller van deze ring vond ik dat ie niet van echt zilver is, en dat je dat ook ziet na een aantal keer dragen van de ring. Het zilver bladert er namelijk af als je het stoot. Nu zou je natuurlijk heel voorzichtig kunnen doen, maar een ring hoort om je vingers en die gebruik je nou eenmaal vaak. Op de foto hier onder kun je de beschadiging zien die ik na twee jaar opgespaard heb. Gelukkig zit de beschadiging wel alleen op de onderkant van de ring, want die kant stootte ik het meeste. Hierdoor valt het gelukkig minder op!4Aan het overwegen of de ring iets voor jou is? Dan moet je je twee dingen afvragen: ten eerste hoe wil je het gaan dragen? Weet je bij welke outfits, want het is een eye catcher! Hoe vaak wil je het gaan dragen en of je het niet erg vind dat beschadigingen op komen. Want het is zonde als zo’n prachtige ring blijft liggen in zijn dust-bag zonder gezien te worden. Ik heb de beschadigingen inmiddels geaccepteerd, maar de eerste doet natuurlijk altijd een beetje zeer. Bij het kopen van de ring kreeg ik ook deze omschrijving over de behandeling:

YSL sieraden zijn delicaat en moeten behandeld worden met zorg. Om de glans van de YSL-stukken te behouden volg dan de volgende simpele instructies:
– Vermijd contact met vloeistoffen (water, parfum, etc.) vooral chemicaliën.
– Vermijd botsen tegen harde ondergronden.
– Bescherm tegen vocht en houd het weg van hitte.
– Bewaar ‘m veilig en voorzichting in de originele satijnen dust-bag.

5Al met al kan ik zeggen dat ik nog steeds heel blij met de ring, ondanks dat het een uitgave was van ruim €190. Je moet er van houden en echt weten dat je het vaak zult dragen anders zou ik aanraden om het niet te kopen.

Wat vind jij van de YSL-arty ring? En heb je er misschien zelf één(of twee, of drie)?

December 19, 2014
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Roshelle

  Jeetje, wat zonde! Toch erg dat hij zo beschadigd ondanks het bedrag. Ik vind hem zelf tof!

  December 19, 2014 at 14:14
 • Reply Dionne

  Wat een gave ring!

  December 19, 2014 at 17:42
 • Reply Laura

  Blijft zo’n mooie ring:)

  xx Laura

  December 20, 2014 at 09:51
 • Reply Dascha

  Wat prachtig!!

  Xoxo
  Dascha

  December 20, 2014 at 11:51
 • Reply Anouk

  Wat een prachtige ring! :) xo

  December 21, 2014 at 21:58
 • Leave a Reply