Budget tip & review: MAX & MORE Eyeshadow palette

by

4Even een grote disclaimer van te voren, ik ben absoluut geen beautyblogger en dat hoef ik ook niet te zijn. Ik denk niet dat daar goed genoeg voor met make-up ben, haha. Ik kan namelijk niet eens fatsoenlijk eyeliner op doen, of mijn crease aanzetten. De termen ken in in ieder geval wel en daarom leek het me ook wel eens leuk om een review te proberen! En zeker met zo’n goedkope vondst als deze! Dit is de kans dacht ik. Dus wie niet waagt, wie niet wint! Ik weet dat ie in beautyland al een aantal keer gereviewd is, maar ik wilde het toch proberen. Dus ik hoop toch dat jullie er iets aan hebben en tips voor eventuele volgende reviews zijn natuurlijk altijd welkom! Lees en kijk snel verder!

3Zo op het eerste gezicht is het echt een beauty. Een heel compleet palette met mooie lichte en donkere kleuren. Met dit palette heb je eigenlijk alle kleuren die je nodig hebt voor een mooie naturel ooglook, maar ook de kleuren voor een feestje! Het palette komt van de Action en kost maar  €2,50, voor dat geld kon ik het in ieder geval niet laten liggen! Dit palette is in de kleur #4 Nude, daarnaast zijn er nog drie andere palettes met wat meer gekleurde shadows erin.

2De pigmentatie van het palette is prima te doen, het is niet te vergelijk met de duurdere palettes. Maar wat willen we dan ook voor het kleine bedrag €2,50 (eigenlijk €2,49) voor 28 kleuren? Dat is 0,088 cent per kleur, wat een deal! Hier onder kun je de swatches van het palette zien. Zoals je ziet zijn niet alle kleuren even gepigmenteerd, sommige (vooral de donkere) hebben een goede pigmentatie in vergelijking met de andere. Over het algemeen is de pigmentatie prima en kun je er prima verschillende looks mee maken! Ik merkte wel met opbrengen en tijdens swatches maken dat het palette wat kruimelig is, hierdoor kreeg ik wat last van mijn ogen toen in het aanbracht.

56 7In de ‘look’ hieronder heb ik twee kleur gebruikt, de op het oog mooie koper kleur als aanzet in de crease en onder de onderste wimper rand, daarnaast een lichtere basis kleur voor heel het bewegend ooglid. Je kunt natuurlijk oneindige kleuren combinaties met dit palette maken, alle kleuren zitten erin! Ik vind dit een mooie basic naturel ooglook! En zoals je ziet ben ik geen held met make-up, maar het mag ook wel eens gereviewed worden door iemand die niet zo goed is met make-up toch? ;-)

1Al met al denk ik dat dit een prima palette is, zeker als je beginnend bent met make-up of als je niet zo veel wilt spenderen! Wil je een palette met mooie intense kleuren die lang hun kleur behouden dan zal ik dit palette over slaan (en bijvoorbeeld kijken naar palettes van MUA die ook een hele goede prijs kwaliteit verhouding hebben!). Mocht je dit palette willen dan zou ik zo snel mogelijk naar de Action rennen want ik verwacht niet dat het een vast product is in de collectie.

Hebben jullie dit palette? En wat vinden jullie ervan?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eva - Ladyoflifestyle.nl

  Ik heb het palette ook, alleen dan in een andere versie. Ben er heel erg blij mee! Goede review trouwens! x
  Eva (Ladyoflifestyle.nl)

  January 9, 2015 at 21:26
 • Reply Floor

  Ziet er prima uit! Zeker voor dat leuke prijsje :)

  January 9, 2015 at 21:39
 • Leave a Reply