At this moment #01

by

screenshotHallokidoki! Het leek me leuk om een terug kerend ‘fenomeen’ te maken voor op mijn blog. Bij veel bloggers zie je vaak een ‘My week in pictures’. Ik vind dat altijd heel leuk om te zien, omdat je dan een een kijkje in iemands leven krijgt. Even voor het moment ben je iemand anders, als je je heel erg inleeft ;-). Nou zijn mijn weken niet zo dat ik elke dag iets anders beleef (was het maar zo’n feest) en ben ik dus vaak met hetzelfde bezig, namelijk afstuderen. Dus het leek me leuk omdat een andere insteek te geven! Namelijk een ‘At this moment’, waarbij ik jullie voor een moment mee neem aan de hand van een aantal vragen. Ik weet nog niet hoevaak ik dit ga doen, misschien wel wekelijks maar waarschijnlijk gewoon spontaan wanneer ik een leuk moment beleef. :-) Laat me weten wat jullie er van vinden!

Waar ben je… at this moment?
Ik zit nu achter mijn ‘kaptafel’, oftewel iets wat voorheen een bureau was maar waar ik nu vooral mijn make-up doe. En ja het is een zooitje, reality! At this moment hé ;-).image2Hoelaat is het… at this moment?
Het is tien minuten over 5 s’avonds op zaterdag 21 februari!

Hoe voel je je… at this moment?
Goed! Enthousiast over mijn ‘At this moment’ idee! Dus ik ben het gelijk aan het uitwerken.

Ben je met iemand… at this moment?
Nee ik ben alleen, Ben Howard vergezeld mij nu even, maar over een minuut zal hij ook weer vertrokken zijn. Dan komt Beyoncé misschien wel langs. OH! En de poes is er, onze lieve Mae. :-Dscreenshot 2Wat is je uitzicht… at this moment?
Het scherm van mijn laptop. Terwijl ik dit typ en bedenk wat de volgende ‘At this moment’ vraag wordt. :-)

Wat hoor je… at this moment?
Een reclame van Spotify, bléh! Oh! Hij is net voorbij, nu hoor ik Arrival Of The Birds van The Cinematic Orchestra. Echt een prachtig lied waar ik altijd kippenvel van krijg. Het nummer To Build A Home is trouwens ook prachtig van hun! image1Drink of eet je iets… at this moment?
Nope, maar ik begin wel een beetje honger te krijgen. Ik ruik ook allemaal lekkere kook luchten van beneden komen. We gaan Indiaas eten. :-)

Wat draag je… at this moment?
Ik draag, zoals je op de foto’s kan zien, een witte blouse. Ik zit stiekem verschuild onder een kleedje, maar daar onder draag ik mijn favoriete zwarte waxed jeans van Zara. Geen sokken of schoenen, en verder ook geen accessoires. Die heb ik alweer af gedaan. Want met YSL arty ring kun je niet echt lekker typen, haha.

Doe je stiekem nog iets… at this moment?
Ik ben stiekem ook online aan het winkelen bij H&M. Maar dat doe ik stiekem best wel vaak. Stttt. Dus, dit jurkje van imitatieleer, kopen? ;-)
screenshot
Wil je nog iets kwijt.. at this moment?
Een leuke quote die ik van de week op Pinterest tegen kwam: ‘Life is short. Heels shouldn’t be.’  Nieuw motto misschien? :-P

Zo! Dat was de eerste at this moment! Wat vonden jullie ervan om op deze manier een kijkje in mijn leven te krijgen? En weten jullie nog leuke at this moment-vragen? Oh, en en en! Wat doen jullie op dit moment?

February 23, 2015
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Tineke

    Leuke blogpost, ik vind dat je het jurkje moet kopen ;)
    Liefs

    February 23, 2015 at 06:28
  • Leave a Reply