1000 vragen aan jezelf #3

by

3Deze keer in 1000 vragen aan jezelf; guilty pleasures, mijn bankrekening,  mijn telefoonverslaving,  naar de kerk gaan en nog veel meer! Benieuwd naar alle vragen en antwoorden? Lees dan mee!

29. In hoeveel huizen heb je gewoond?

In twee!  Al heel mijn leven bij mijn ouders thuis en 2014 ook een halfjaartje in Velp (Arnhem) in een studentenhuis toen ik daar een minor ging volgen. Overigens moet ik stiekem toegeven dat ik niet kan wachten op het derde huis!

30. Wat is jouw guilty pleasure?
Guilty misschien niet, wel een hoop pleasures! Ik kan echt genieten van nieuwe schoenen, nutella, popcorn, chocola in het algemeen, sieraden, pfoe! Nog veeeeel meer!

31. Welk boek heb je het laatst gelezen?
De reiziger van Diana Gabaldon. Echt een aanrader! Ben nu ook in het tweede deel begonnen maar die vind ik veel moeilijker om door heen te komen, helaas!

32. Waarom heb je het kapsel wat je nu hebt?
Omdat ik niet echt anders kan met mijn haar. Boeh! Mijn haar word namelijk nooit heel lang en als het wat langer is dan gaat het heel erg sprieten. Dus het iets langer dan schouder lengte met een paar laagjes voor volume.

Schermafbeelding 2015-10-07 om 19.49.5933. Ben je verslaafd aan je telefoon?
Volmondig: ja. Geen ontkenning.

34. Hoeveel geld staat er nu op je bankrekening?
Iets met drie cijfers. ;-)

35. In welke winkel kom je graag?
H&M, Zara en Mango. En niet kleding gericht: Flying Tiger, Xenos en Hema. Liefde voor hebbedingetjes!

36. Welk drankje bestel je in een café?
Vaak een Cola denk ik, terwijl ik eigenlijk helemaal niet zo’n cola drinker ben. Vind het gewoon makkelijk omdat elk café dat wel heeft!

37. Weet jij wanneer het tijd is om te vertrekken?
Als de mensen beginnen te gapen of het langzaamaan leeg druppelt!

38. Als je voor jezelf zou beginnen, als wat zou dat dan zijn?
Oh dat zou ik heel graag willen! Ik zou graag een eigen branding bedrijf willen waarbij ik dan ondernemers met een klein bedrijf kan helpen met hun merk. Lijkt me echt super!

39. Wil jij altijd winnen?
Nee hoor, maar ik kan er eerlijk gezegd niet tegen als andere mensen wel dat doel hebben en dat heel erg duidelijk willen maken. Daar word ik altijd wel strijdlustig van.

Schermafbeelding 2015-10-07 om 19.48.4840. Ga je naar de kerk?
Nope! Ik ben niet gelovig opgevoed. Dus daarvoor ga ik niet naar de kerk. Ik vind het overigens wel heel mooi om kerken te bekijken. Zeker van andere culturen, zoveel mooie architectuur!

41. Welk cijfer zou je je gezicht geven?
Een 7.5? Geen gekkigheden en allemaal prima! Niet model-achtig speciaal, maar gewoon gewoon! :-)

42. Was je goed op school?
Ik was naar mijn idee nooit extreem goed op school. Ik was wel iemand die altijd hard werkte en van onvoldoende baalde. Maar ik was nooit ergens extreem goed in, zat een beetje in de middenmoot! Leuk feitje: ik ben op mijn middelbare school nog nooit ongeoorloofd afwezig geweest.

Dat waren weer de vragen voor deze week! Volgende week weer nieuwe vragen! Wat vond je er deze week van?

October 18, 2015
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Renske Prinsen

  Wat een leuke rubriek zeg! Hier nog zo’n telefoonverslaafde. ;) Jouw eigen bedrijfje klinkt gaaf. Wie weet wordt het ooit werkelijkheid. :)

  October 18, 2015 at 12:09
 • Reply Lieke

  Liefde voor hebbedingetjes inderdaad!

  October 20, 2015 at 10:38
 • Leave a Reply