1000 vragen aan jezelf #1

by

1Bij Lieke van blog.make-it-personal.nl volg ik al een tijd trouw haar 1000 vragen aan jezelf rubriek. Zij heeft deze via het FLOW magazine gevonden. En ik vind dat zo leuk! Zowel voor jullie zodat jullie me wat beter kunnen leren kennen, maar ook voor mezelf. Om zo wat meer bewust te worden van mezelf en hoe ik ben! Dus alle eer voor dit idee gaan naar Lieke! Vandaag de eerste editie van de 1000 vragen aan jezelf. Ik weet nog niet hoe vaak ik deze rubriek ga plaatsen, daarvoor moet ik nog even op ontdekkingstocht in mijn blog planning! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en laat ook gerust jouw antwoorden achter! Of neem het over op je blog (laat het linkje dan achter :-D). Veel ‘leer-me-beter-kennen’ plezier!

1. Met wie kun je het beste opschieten?
Het beste? Pfoe! Ik weet sowieso dat ik goed kan opschieten met mijn familie en vriendinnetjes! Maar om één iemand uit te kiezen met wie ik het beste kan opschieten? Dat vind ik moeilijk!

2. Waar besteed je te veel tijd aan?
Op dit moment ben ik nog niet aan het werk (maar ik heb wel een baan, jeej!), dus mijn tijd is aardig verdeeld en ook heel onregelmatig. Maar bloggen is toch wel vaste prik iedere week. En hoepelen ook trouwens! Elke ochtend een kwartier.

3. Om welke grappen kun je heel hard lachen?
Over onbewuste grappen. Dus als mensen per ongeluk iets verkeerd typen of zeggen waardoor de zin gek word. Dan bedenk ik me altijd hoe gek het is als ze het zo echt bedoelden.

Schermafbeelding 2015-10-01 om 14.40.594. Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?
Ik ben een aantal weken geleden voor het eerst naar de Azoren geweest, heb voor het eerst een gaatje laten schieten (en ook gelijk een tweede), heb voor het eerst een roze trui gekocht. Onbewust zijn er toch veel eerste keren!

5. Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?
Oh ja! Teveel vrouwelijk-huil-hormoon hier, ik huil heel makkelijk! En dat is heel irritant en onnodig. En voel me dan ook altijd een beetje zwak.

6. Waar bestaat je ontbijt uit?
Verschillend! Soms crackers met kaas, soms beschuit met hagelslag, soms een broodje met nutella, soms een boterham met worst. Maar net waar ik zin in heb! Maar sowieso altijd met een latte machiato!

7. Wie heb je voor het laatst een kus gegeven?
Mijn moeder toen ze naar haar werk ging, lief he? :-)

8. Waarin lijk je op je moeder?
We houden allebei heel erg van lezen. En we schijnen ook het zelfde te praten, maar dat hoor ik zelf niet. En ook qua uiterlijk schijn ik zeker wel trekken van mijn mama te hebben.

9. Wat doe je ’s ochtends als eerste?
Facebook en instagram checken. En de nieuwe uploads op youtube kijken! Social media verslaafd, oeps!

10. Ben je een goede voorlezer?
Ehm, ik denk het niet eigenlijk! Ik lees vaak dingen verkeerd of leg de toon anders dan het bedoeld is. Waardoor ik soms zelf de zin drie keer moet lezen voor dat ik ‘m begrijp.

Schermafbeelding 2015-10-01 om 14.45.06
11. Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?
Een jaar of 6 denk ik? Ik kan me niet heel bewust herinneren wanneer dat stopte.

12. Wat wil je nog graag kopen?
Heb je even? Wat ik sowieso nog wil zijn nieuwe sneakers, nieuwe enkellaarsjes, een nieuwe jas, nieuwe kettingen en ga maar door! En ik wil ook heel graag een pathé unlimited pas!

13. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?
Ik zou wel graag wat extraverter willen zijn of veel lef willen. 

14. Wat is je favoriete tv-programma?
Wie is de mol! En vroeger was dat de Lama’s, daar kan ik ook heel erg om lachen trouwens!

Dit was alweer de eerste 1000 (oké, 14) vragen aan jezelf. Vind je het herhaling vatbaar?

October 2, 2015
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Lieke

  Heel vervelend ja teveel vrouwelijk-huil-hormoon hebben, ik weet er alles van, haha :p

  En jaaa, doorgaan! Super leuk om ze bij jou ook te lezen :3

  October 2, 2015 at 07:00
 • Reply Chinouk

  Leuke vragen & leuk beantwoord Lies! Ik kan ook echt vreselijk huilen om NIKS. Ik kan nog geen aflevering Gossip Girl kijken zonder dat ik een traan wegpink, what’s wrong with me?

  October 3, 2015 at 05:05
 • Reply Lisa

  Ja ik vind herhaling zeker vatbaar! Leuk artikel om te lezen en sommige dingen zijn zo herkenbaar haha. Zo huil ik ook zo gemakkelijk, of dat nu in het bijzijn van anderen is of niet hahaha! Fijn weekend Lies. Liefs

  October 3, 2015 at 10:13
 • Leave a Reply