Zeg, Lies, waar ben je nou?

by

Lies LouwerkeDag lieve bloglezers! Hier ben ik weer na meer dan een maand niets van me te laten horen. Althans niet op dit stukje internet. Inmiddels is het kerst én oud en nieuw geweest en bevinden we ons in een nieuw jaar. En ik kom weer eens om het hoekje kijken om iets van me te laten horen. Allereerst: een heel gelukkig en mooi nieuw jaar gewenst! Ik wilde dit moment eens pakken om uit te leggen waar mijn radiostilte vandaan komt. Dus als je daar benieuwd naar bent, lees dan verder. ;-)

Zoals je misschien wel wist en had kunnen lezen in deze blogpost, wilde ik mijn blog meer een fast-blog maken. Ik zag het in ieder geval helemaal voor me: onderweg naar werk spontane inspiratie op doen en blogposts typen vanaf mijn telefoon. Maar dat pakte toch iets minder rooskleurig uit. En dat zit ‘m vooral in de spontane inspiratie. Ik weet soms gewoon écht niet waar ik over kan schrijven, zonder weer altijd het zelfde te delen.

En eerlijk gezegd weet ik dat nu nog steeds niet. Ik denk er nu al een tijdje over na om misschien mijn youtube kanaal door te zetten. Want dat is iets waar wel mijn grote interesse ligt, dat kijk ik zelf ook heel graag! En dat kijk ik al jaren, maar om het nu zelf door te zetten vind ik toch ook een grote uitdaging.

Kortom ik zit in een blog-crisis! Ik weet niet welke kant ik op moet, waar ik over wil schrijven of wat ik wil bereiken. Zeker in combinatie met een 32-urige werkweek is het allemaal ver te zoeken. Als je dan al niet weet welke kant je op wilt werkt dat ook niet motiverend en inspirerend, daarom is het een tijdje stil geweest.

Nu zou ik heel hard kunnen roepen; daar ben ik weer! Maar eerlijk gezegd weet ik dat nog niet zeker. Ik wil eerst eens goed nadenken over de kant die ik op wil. Youtube, blog of beide? Of misschien moet ik er helemaal niet over nadenken en het gewoon gaan doen?!

Al met al wil ik dit niet een deprimerend of afscheids bericht maken, het is namelijk geen einde. Het is een begin! Alleen een begin van wat, dat is nu nog onbekend!

Mocht je me toch zo ontzettend missen; ik ben wel dagelijks actief op instagram! Je kunt me volgen onder de naam louwerke! Tot snel, spetters!

HNY

January 4, 2016
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Dominique

  Vind je artikelen altijd leuk om te lezen dus ik hoop dat je je blog-zelf terugvindt! :)

  January 4, 2016 at 22:48
  • Reply Lies

   Ik hoop het ook! Ik brainstorm ondertussen een hele hoop met mezelf om die weer terug te vinden!

   January 29, 2016 at 13:53
 • Reply Cynthia

  Ohhh nee:( dat vind ik wel heel jammer. Ik vond je postst met outfits altijd heel fijn. Mooie plaatjes en mooie combinaties waar ik veel inspiratie van kreeg! Vooral om weer meer blauw te gaan dragen haha. Ik hoop dat je weer terug komt!!

  January 6, 2016 at 12:57
  • Reply Lies

   Super lief om te horen Cynthia! Zo’n reactie is sowieso al een boost gever! :-D

   January 29, 2016 at 13:53
 • Reply Cathelijne

  Heel herkenbaar allemaal! Doe vooral waar jij energie en inspiratie voor en van krijgt. Of dat nu een blog, youtubekanaal of beide is.. of misschien tijdelijk alleen maar instagram! :)

  January 27, 2016 at 12:27
  • Reply Lies

   Aaah, thanks Cathie, super lief! Instagram vind ik voor nu top! Maar zou het zo graag beide willen doen.
   Ook kleine blogposts/meer ‘fast’blogging! Ik ben druk bezig met uitvinden hoe en wat!

   January 29, 2016 at 13:55
 • Reply Claudia

  Ik ken het heel goed. Ik maak gemiddeld werkweken van 60 uur en soms is het zo moeilijk om inspiratie op te doen en alles te plannen. Dat fast blogging klinkt wel erg goed

  January 30, 2016 at 19:40
 • Reply Fly

  Komt allemaal goed Lies! Anders probeer ik je gewoon terug te sleuren!

  April 1, 2016 at 11:35
 • Leave a Reply