What’s on my phone?

by

8Ik was hard aan het nadenken waarover ik nog eens kon gaan bloggen. Iets wat niet met mode of liefde te maken heeft. Toen ik tussen mijn categorieën zat te scrollen, zag ik tech voorbij komen! Oh ja, dacht ik! Ik kan wel een een what’s on my phone doen! Ik ben namelijk vergeleken met anderen best wel strict als het gaat om de indeling van mijn telefoon gaat. No nonsense is mijn motto wat mijn telefoon betreft! Ik heb een iPhone 5s en dit is wat er op staat…

PS: Het hoesje is van Ebay, hier te vinden!


Beginscherm9Dit is mijn begin scherm.  Het heeft een simpele donkerblauwe achtergrond, niets druks! No nonsense betekent bij mij dat ik maar zo min mogelijk apps heb en dat het overzichtelijk is. En ook vooral dat alles op 1 ‘pagina’ past. Alle apps die ik heb staan dus direct op mijn begin scherm. Zo kan ik overal bij en hoef ik niet heel lang te zoeken naar een app! Verder staan de apps in de standaard Apple volgorde en staan alle andere apps in mapjes ingedeeld. Onderin de balk staan mijn meest gebruikte apps. Zoals Whatsapp, Safari, Mail en Facebook.

Fotografie
10
Zoals verwacht staan in dit mapje al mijn fotografie apps. In deze blogpost heb ik al eens mijn favoriete bewerkings app gedeeld. Inmiddels kan ik daar nog wel een fijne app aan toevoegen namelijk; Faded. Eigenlijk gebruik ik deze app nu vooral om mijn foto’ voor Instagram mee te bewerken! Ze hebben hele mooie ‘clean’ filters. Kost wel wat geld, maar voor mij is die het waard!

Nieuws

4In dit mapje staan onder andere de NS- en de 9292 app. Het valt niet echt onder nieuws, maar  ik vond het ook niet echt ergens anders bij passen. Dus die staan daar nu gewoon bij. Verder ook natuurlijk NU, Buienradar en NOS. Ik moet natuurlijk wel up to date blijven van het weer en de omstandigheden in het land he!

Lifestyle5Dit is de volste map! Dat kan ook haast niet anders met zo’n brede naam. Hierin bewaar ik eigenlijk alle apps die niet onder iets anders vallen. Sleepcycle is mijn meest gebruikte app uit dit mapje dus die staat daarom ook vooraan. Dat is een app die slaap registreert en het is tevens ook een wekker, ideaal! Natuurlijk staan er blog apps in en andere praktische apps zoals Rabobank, Google Translate, Dropbox, etc. Op de tweede pagina staan trouwens nog twee spelletje! Namelijk 1010 en Agar.io, meer spelletjes heb ik niet op mijn telefoon staan!

TV en Muziek
6Natuurlijk heb ik ook een aantal TV en muziek gerelateerde apps.  Niet zoveel zoals je ziet. Natuurlijk spotify, ideale app! Zelfs als je niet de betaalde versie hebt. Daarnaast ook de Pathé app omdat ik graag naar de film ga. Shazam om onbekende liedjes te herkennen en iTV shows om al mijn series bij te houden (en ik loop heel erg achter, oeps!).

Sociaal7Het laatste mapje heet Sociaal. En zoals de titel al zegt staan daar alle sociale apps in. Zoals Snapchat (wat ik trouwens haast niet gebruik), Pinterest, Messenger en Youtube. Van deze apps is mijn favoriet zeker Pinterest. Ondanks dat het nu een beetje rustig op mijn Pinterest is, vind ik het nog steeds de ideale plek om inspiratie op te doen! Je kunt me hier volgen!

Dat waren alle apps die te vinden zijn op mijn telefoon! Ik vraag me af, hoe ziet jouw telefoon indeling eruit? Net zo netjes als die van mij? Of juist helemaal niet? Laat het achter in een reactie!

September 4, 2015
Previous Post Next Post

Leave a Reply