Update: Things I really want to buy this year

by

117 copy
In februari maakte ik een blogpost met alle dingen die ik echt nog wilde kopen dit jaar. Hierboven te zien, of in deze blogpost. Inmiddels is het half juli (echt, de tijd vliegt!) en leek het me leuk om een update te delen over deze blogpost. Wat heb ik er allemaal van gekocht? Gebruik ik het ook echt? Ben ik er blij mee? Wil ik het nog steeds? Allemaal vragen die ik vandaag ga beantwoorden over de bovenstaande items! :-D

3Macbook Pro – ✓
Dit is een van de dingen uit de lijst waarvan ik niet had verwacht dat ik het zou kopen dit jaar. Of althans, niet zo snel al! Een Macbook is een mega uitgave en aangezien ik ook waar een arme student was (!), zag ik dat niet zo snel gebeuren. En toch is het gebeurt! En dat is maar goed ook, want ik bleek ‘m hard nodig te hebben voor mijn afstuderen. Mijn oude laptop was ontzettend langzaam en dat had het afstuderen heel wat meer stress kunnen bezorgen. Ben ik er blij mee? AB-SO-LUUT!

Denim shorts – ✓
Ook deze heb ik gevonden! Welliswaar niet het paar op de foto, die zouden echt perfect zijn geweest, maar een ander paar van de H&M. Het is een semi-high waisted shortje in het lichtblauw met rafels en beschadigingen. En ik hou er van. Hij loopt helaas wel wat vervelend, hij kruipt elke keer om hoog waardoor het een ‘kiekeboe, hier mijn billen’-broekje wordt. Dus echt perfect is ie niet. Dus daar blijven we nog even naar opzoek gaan!

5Leer jasje – ✓
Ook deze heb ik gescoord! En hij is top, hier kun je er meer over lezen! Het is een vrij basic leer jasje van Mango, maar dat vind ik juist zo fijn. Qua model kan hij in ieder geval jaren mee. Qua materiaal ben ik er nog niet over uit. Het is heel soepel en zacht leer wat, helaas, snel beschadigd. Dus ik zal ‘m goed moeten insmeren en verzorgen om ‘m zo lang mogelijk mooi te houden. Verder, love it!

Witte jeans – x
Nope, geen witte jeans gevonden! En eerlijk gezegd vind ik dat ook niet zo erg! Ik heb er in de tussen tijd wel een aantal geprobeerd. Maar ben toch tot de conclusie gekomen dat het me niet staat. Ik heb er te kleine en te brede benen voor. Met een strakke zwarte jeans worden ze juist slanker maar met een witte broek gebeurt er eigenlijk weinig charmants voor je benen. Dus nee, dat gaat ‘m ook niet meer worden! Liever een mooie denim jeans!

Leer rokje  – x
Ook het perfecte lederen rokje heb ik nog niet gevonden, helaas! En daar blijf ik wel naar opzoek gaan. Ben alleen bang dat als ik echt de perfecte wil vinden (van echt leer), dat ik een hele hoop geld mag neer tikken. En ik weet niet of ik dat wel wil. Tot zover blijf ik toch de nep lederen varianten proberen!

Cullotes – ✓
Jaaaa, die heb ik gescoord! Bij de H&M een highwaisted variant. En dit is typisch zo’n item waarvan ik vind dat het heel erg leuk is om vervolgens niet te weten of het wel iets voor mij is, of waarmee ik het kan combineren. Ik vind namelijk wel dat er hoge hakken onder moeten anders lijk ik net een kabouter die uit z’n broek gegroeid is. Maar verder? Geen idee. Zeker omdat ie ook highwaisted is. Dus misschien zie je die ook nog voor bij komen in de ‘shop my closet’.

Zwarte trenchcoat – x
Ook die ben ik nog niet tegen komen. Ook wel weer een aantal gepast maar dan toch niet klassiek of mooi genoeg. Dus ook hierbij ben ik bang dat ik een hoop geld mag neer gaan leggen. Maar dan heb je wel een klassiek item waar je lang mee vooruit kan. Zowel qua materiaal als qua model. Een zwarte trench wil ik dus absoluut nog gaan vinden! Voor de herfst er is het liefste!

Zomerse sandaaltjes – x
Kan er weinig over zeggen, nog geen stoere, edgy sandaaltjes tegen gekomen. Wil ze nog steeds! Wil overigens ook mooie platte sandalen. En dat lijkt ook een hele opgave om te vinden.

10Denim jacket – ✓
En ik heb precies degene gekocht die ik op het oog had! Namelijk die van HEMA. En ik ben er nog steeds blij mee. Ondanks dat ik ‘m niet super vaak draag. Maar een spijkerjasje gaat niet zo snel uit de mode! En voor de kleine prijs van 20 euro maakt dat weinige dragen niet heel veel uit!

Nude heels – x
Nog niet gevonden, maar ik wil ze nu nog meer dan toen! Ik heb ondertussen de nude kleur helemaal ontdekt. Zoals je misschien wel gespot hebt in mijn vorige outfit post. Nude nagels, nude horloge, nude ketting en binnenkort: nude heels! Wauwie! Ik zie het nu al voor me!

Slip-ons – x
De zwarte die ik vorig jaar heb gekocht verslijten steeds meer en meer. Maar ik heb nog geen goed vervangend paar gevonden. En ik vind ze ook best wel duur om eerlijk te zijn. En aangezien ik nog een paar hem en ze nog prima mee kunnen, ben ik nog niet gedwongen om nieuwe te kopen!

3
Ronde zonnebril – ✓

En als laatste de ronde zonnebril. Welliswaar geen geheel zwarte variant. Maar eentje met een printje. Maar dat maakt ‘m niet minder leuk. Sterker nog, juist leuker als je het mij vraagt! Hij is van Etnia Barcelona en ik draag ‘m nu zelfs vaker dan mijn Rayban. Goede koop geweest dus!

En toen was de lijst afgewerkt! Een heleboel dingen heb ik al wel gekocht. Ik voel me echt een big spender nu. En sommige dingen wil ik absoluut nog kopen dit jaar. En andere juist niet. Wat wil jij echt nog kopen dit jaar? 

July 20, 2015
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mylou

    Wat een leuke zonnebril!

    July 20, 2015 at 16:34
  • Leave a Reply