Tip: action sieraden opberger

by

5Vandaag heb ik een kleine tip voor iedereen die net zoals ik van minimalistisch en betaalbaar houdt. Niet lang geleden struinde ik (alweer) door de Action. Niet ergens specifiek naar opzoek. Soms heb ik gewoon zo’n gevoel, het mijn-onderbuik-zegt-dat-ik-vandaag-naar-de-Action-moet gevoel. Herken je dat?

Dus ik luisterde weer eens naar dat gevoel en struinde de winkel door. Ik koop nooit heel veel in de Action. Mijn ratio wint het vaak van mijn emotie. Gelukkig voor mij en mijn portemonnee! Maar die ene keer kwam ik dit prachtige dingetje tegen! Plexiglas, geheel doorzichtig. Wauwie, dacht ik! Op de verpakking stond het afgebeeld als lipstick/make-up organizer. Want op die afdeling staat het ook. Maar ja, met mijn 4 lipsticks kan ik die organizer niet vullen. Dus dan ga je opzoek naar andere excuses om het toch te kopen. Sieraden, schoot me te binnen! Ja, daarmee kan ik er wel vier vullen! Geen zorgen, ik kocht er maar eentje! Voor de sieraden die ik het meeste draag. Uiteindelijk was het ook zo niet verschrikkelijk voor mijn portemonnee. De organizer kost namelijk maar €2,99, hoe kan het ook anders bij Action? :-)
1En het is perfect voor sieraden. En het staat ontzettend chique als je het mij vraagt. Laten zien al die mooie sieraden! Pronken! Helaas passen, zoals je ziet, horloges er niet in. Wel als je ze ‘dubbel’ kunt vouwen. Maar dat gaat helaas niet bij deze Swatch horloges. Dus die bewaar ik daarom boven op. In het bovenste laatje liggen mijn kettingen. En in het onderste laatje armbanden. Maar ik kan me ook voorstellen dat je er ringen en oorbellen in kunt bewaren. Misschien kun je dan met vilt of schuim er een matje in maken waarin je ze kunt steken. Zoveel opties! Top aankoop als je het mij vraagt! Dus als je nog een manier zoekt om je sieraden op te bergen. Of je make-up. Of andere pronkstukken. Rennen naar de Action!

2 Goed, nu wel weer genoeg gekletst over een simpele organizer. Wat vind jij ervan? :-D

July 13, 2015
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mylou

  Wat een leuk ding! Ik moet van de week toch nog naar de action, dus dan ga ik deze zeker even zoeken :)

  July 13, 2015 at 08:06
 • Reply Lobke - Lovali

  Oeh, wat is die superleuk en handig! En nog eens lekker goedkoop ook nog. Ik vind deze doosjes altijd zo fijn als ze doorzichtig zijn. Dan kan je helemaal losgaan met de sieraden die je erin stopt om zo een mooi effectje te krijgen, haha! Liefs, X

  July 14, 2015 at 13:45
 • Reply Chinouk

  Leuke tip Lies! Ik had hem al voorbij zien komen op je instagram en toen ik hem vandaag vond in de Action heb ik nog even heeeel hard staan twijfelen. Want; hij is inderdaad zo leuk en makkelijk, maar.. ik heb al teveel sieradenhouders haha. Ik vind je horloges van Swatch ook echt ontzettend leuk, vooral die in de ‘nude’ kleur!

  July 17, 2015 at 21:07
 • Reply Danielle

  Wat een schattig doosje! Heb je ook de afmeting ervan? Hoop dat ie ook in mijn kastje past

  October 3, 2016 at 15:08
 • Leave a Reply