Thing I really want to buy this year!

by

2Het jaar is pas net begonnen, maar ik weet nu alweer een aantal items die ik graag wil kopen dit jaar. Sommige staan al jaren op mijn zo geheten wishlist, maar ik heb ze tot op heden nooit gekocht (of ze zijn alweer aan vervanging toe). Dus dit jaar wordt tijd om dat wensenlijstje af te werken en minder andere spontane aankopen te doen. We zullen zien of ik daar aan kan voldoen. Ik gok dat het moeilijk wordt. Whoops! Kijk en lees snel verder om te zien wat erop staat!1
Macbook Pro
Jep! Ondanks dat ik al 4 jaar eigenaresse ben van een Macbook Pro, wordt het tijd dat deze lieveling, na jaren van trouwe dienst, wordt verlost uit haar lijden. Ze wordt gewoon een beetje oud, weet het af en toe allemaal niet meer zo goed en valt soms uit. Tijd voor een nieuwe dus!

Denim shorts
Ik geloof dat ik al jaren opzoek ben naar het juiste paar van denim shorts. De kleur moet goed zijn, de afwerking, de lengte, de grootte. Oftewel, ik ben best wel kieskeurig, en tot op heden heb ik dus no geen goede gevonden. En de prijs moet ook goed zijn trouwens! Ik vind denim shorts echt heel duur. Voor het zelfde geld heb ik een denim short, alleen dan met pijpen tot de enkels.

Leer jasje
Ik heb al een jasje van imitatieleer, maar ik wil nu graag eentje van echt leder die wat langer mee kan gaan. Ledere jasjes zijn voor mij echt een must, maken elke outfit af!

Witte jeans
Sja, wat kan ik er over zeggen. Een goede witte jeans vinden die niet doorschijnt met de juiste ‘hardware’ is ook geen makkelijk klusje.

Leer rokje
Ik heb hier al jaren iets mee! Maar leer is duur en om nu 100 euro of meer uit te geven aan een rokje vind ik ook weer zoveel. Ook daar blijf ik naar zoeken dus, misschien kan ik eens een goede in de sale scoren! Of toch voor imitatieleder gaan.

Culottes
Het is eigenlijk pas iets wat sinds vorige zomer hip is. Maar ik vind ze echt heel leuk! Zeker met een paar goede hakken eronder (waar ik zo op kom). Één probleempje alleen, ik ben maar 164 en de meeste van deze broeken zijn langer bij mij dan ze bedoeld zijn.

Zwarte trenchcoat
Een echte klassieker! Chique wanneer je ‘m dicht draagt, maar wat stoerder als ie open gedragen wordt. Eerlijk gezegd ben ik nooit heel erg opzoek geweest naar een zwarte trench. Misschien is het ook wel een item waar je tegen aan moet lopen.

Zomerse sandaaltjes
Met hakken natuurlijk, voor onder de culottes natuurlijk! Deze zijn van de Zara en ik vind ze echt tof! Denk alleen wel dat je voeten heel vreemd bruin worden erin.

Denim jacket
Ook een klassieker en iets wat naar mijn idee nooit uit de mode gaat. Ik zag laatst dat ze ze hadden bij de Hema. Voor 19,95 in plaats van 29,95. Zowel een lichte al een donkere versie! Nog maar eens een bezoekje brengen aan Hema!

Nude heels
Nude heels kunnen naar mijn idee overal onder en het is eens wat anders dan de gemiddelde zwarte hakken! Maar de juiste nude kleur als je eigen huid vinden is iets waar tijd in gaat zitten.

Slip-ons
Nieuwe slip-ons! Ik heb vorig jaar een zwart paar gekocht en die heb ik echt kapot gelopen! Dus dit jaar wordt het tijd voor nieuwe. Deze zijn van Vans, maar ik twijfel nog of ik witte, zwarte of donkerblauwe wil. Of alle drie?

Ronde zonnebril
Ik heb natuurlijk mijn vertrouwde Rayban clubmaster, maar ik vind ronde zonnebrillen zo gaaf! Dus ik wil dit jaar opzoek naar een mooi zwart paar met zilveren afwerking!

Dat was alles wat ik eigenlijk écht wil gaan kopen dit jaar! Ik ben benieuwd of het gaat lukken! Zijn er dingen die jullie écht willen gaan kopen dit jaar?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lieke

    Ik zou ook wel een nieuwe macbook pro kunnen gebruiken, haha :D De mijne is alweer zo’n 7/8 jaar oud denk ik? Maar hij doet het nog steeds! Wordt alleen een beetje sloom zo nu en dan als ik Photoshop open heb staan. En denim shorts zijn hell – ik heb er echt maar eentje die perfect zit, de andere zijn gewoon te groot :/

    February 27, 2015 at 11:49
  • Leave a Reply