SHOPPED JANUARY

by

6Januari is voorbij gevlogen! En ondanks dat je zou zeggen dat januari de maand is om bij te komen van de dure feestdagen heb ik toch (zelfs tot mijn verbazing) aardig wat dingen gekocht. Maar goed, ik vond dan ook wel dat dat mocht want ik heb twee vuilniszakken vol kleding en schoenen aan het goede doel geschonken. Je moet jezelf een beetje goed praten he. Aanstaande vrijdag zie je het resultaat van die opruim sessie, namelijk mooi opgeruimde kasten want dat is nogal een zeldzaam fenomeen bij mij. Voor nu de januari koopjes!7Januari begon met kopen van twee jassen uit de sale. Geheel onnodig ik weet het. Maar ik kon ze echt niet laten hangen voor die kleine prijsjes. Het begon met de rechter jas van de Zara voor  €39,95, waarmee je aanstaande woensdag een outfit van kan zien. En toen een week later de linker jas van de Primark die afgelopen woensdag in een outfit te zien was. Deze kostte maar €9,-. En néé, ik heb geen jassen tik. Niet bewust althans!

2Daarna bestelde ik deze zwarte timberlands. Altijd als het sneeuwt of verschrikkelijk Nederlands weer is heb ik schoenen paniek. Ik heb geen winter of ander extreem weer proof schoenen. En toen ik deze schoenen zag op de instagram van Soophisticated vond ik ze gelijk super. Ze lijken onzettend groot en grof maar dat zijn ze helemaal niet. Ik vind het de perfecte fashion-proof wandel schoenen. De prijs is te pijnlijk om te herhalen, au au au!

1Om die grove wandelschoenen te balanceren bestelde ik deze heels in de sale bij de H&M. Ze zijn in de sale voor €15,- en kostten eerst €49,95. Ze hebben ze ook in het wit met grijs, die ook heel tof zijn. Maar dit zijn helaas niet in de sale. Maar zwart en blauw zijn absoluut geen vreemde kleuren voor mij dus daar baalde ik helemaal niet van. Ze moeten trouwens nog binnen komen want ik had ze helaas een maatje te klein besteld.

5Deze trui komt ook uit de H&M bestelling die ik deed. En ik vind ‘m echt cool! Eens een keer wat anders dan m’n standaard gebreide truien en ik heb nog helemaal niet zo iets.
Hij kost €29,95.

4Deze blouse jurk is ook van de H&M bestelling. Ik wilde al heel lang een blouse als jurk. En deze oversized blouse kan met mijn 1.65 makkelijk als jurk! Ik vind ‘m geweldig en zie me van de zomer al helemaal lopen met deze jurk en m’n nieuwe H&M heels. Deze jurk is ook aanstaande woensdag te zien in de outfit post. Daarnaast was de blouse ook goed betaalbaar, €24,95.
3Als laatste kocht ik nog een aantal non-fashion dingetjes. Zoals een twee meter lange kabel voor mijn iPhone 5 van Ebay, met mooi gevlochten draad. Ik verslind echt kabeltjes en ik hoop dat deze wat sterker is dan alle andere door het draad. Ik geloof dat deze iets van €0,80 kostte. Daarnaast de powerbank van de Primark waar afgelopen vrijdag een review van online stond. En het boek ‘De hemel in kaart’ , een boek over Neurochirurg Eben Alexander die na een bijna dood ervaring de mysteries van het hiernamaals onderzoekt. Als ik het boek uit heb en ik het een aanrader vind dan zal ik er over schrijven! Het boek kost €18,95.

En dat was het weer! Ik geloof dat ik wel een aantal dingetjes ben vergeten te fotograferen. Zoals onder andere het vest dat je hier kon zien. En de lipscrub van Lush. Maar die hebben jullie al voorbij zien komen dus ik onthoud jullie niets!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes van Januari? 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Natasja

  Leuke aankoopjes heb je gedaan, ik hou er ook altijd van om jassen in de uitverkoop te kopen. Het scheelt altijd zoveel!

  February 2, 2015 at 11:03
 • Reply Floor

  Wat een leuke dingen heb je gekocht!

  February 2, 2015 at 17:06
 • Reply Laura

  Leuke aankopen! Vind vooral de jassen leuk:)

  xx Laura

  February 2, 2015 at 18:48
 • Reply Tess

  Haha, heerlijk die opmerking ‘schoenen paniek’, ik herken me er helemaal in ;-) leuke koopjes!

  February 8, 2015 at 11:05
 • Leave a Reply