NEW IN (AGAIN)

by

6Uh ja, wat zal ik eens zeggen. Ik ben weer eens schuldig aan de verleiding van kortingen. Jep, altijd. Had ik het nodig? Nou nee. Ben ik er blij mee? Ab-so-luut! Ik kocht van de week deze twee items, twee kleine investeringen. Dus voorlopig is het weer klaar met de wat duurdere dingen kopen! Waar het vandaan komt kun je na de  continue-reading lezen. (Alsof het een tv-reclame is, haha).
2De zonnebril heb ik gekocht bij mijn opticien. Alleen dan zonder sterkte, dus met gewone glazen! Hij is van het merk Etnia Barcelona van de Wild love in Africa-lijn. Ik heb per toeval na de aankoop via Instagram ontdekt dat Etnia de nieuwe Rayban wordt. De nieuwe ‘it-zonnebril’.  Wat ik helemaal begrijp want ze zijn leuk! Op de foto kun je het een beetje zien. Aan de pootjes van de bril zitten witte stukjes. Dat zit ook op de bovenkant van de bril. En de andere modellen hebben ook andere accent kleurtjes.

4In ieder geval de bril heeft spiegelende glazen, zoals je misschien wel kunt zien aan mijn reflectie. En het montuur is beige, bruin en zwart gevlekt. Ik heb met mijn opticien een goede deal kunnen sluiten, normaal gesproken is de bril (zonder sterkte) €150 euro. Maar ik mocht ‘m voor €75 kopen. Goede deaaaal!

En dan de portemonnee! Het is, zoals je misschien wel verwacht had, een portemonnee van Vlieger van Vandam, matchend bij mijn tas! Hoe leuk is dat! Ik zag de portemonnee natuurlijk al op de website, maar een beetje te duur voor een portemonnee. Vind het altijd zo gek dat als je een dure portemonnee koopt je geen geld meer hebt om er in te doen, haha. 1Dus toen ik de portemonnee bij de Vlieger en Vandam stand op Mode Marché tegenkwam, en zag dat ie ruim de helft goedkoper was heb ik ‘m toch gekocht. Zo’n deal krijg ik waarschijnlijk niet meer. Hij was namelijk afgeprijsd van €135 euro naar €60. Het pistooltje is net zoals bij de tassen ook echt 3D. En er zitten ruim 18 vakjes voor pasjes in. En heel veel andere grotere vakken. Hij is van echt leder, dus ik verwacht dat ik er jaren mee door kan!

Dat waren mijn nieuwe mini-investeringen! Wat vind je er van? :-D 
Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

May 4, 2015
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Esmée Sophie

  Twee hele leuke items! Ik heb zelf een tasje in de vorm van een pistool, maar vind dit 3D pistool op de portemonnee ook super gaaf!

  May 4, 2015 at 08:02
 • Reply Denna

  Wat een schitterende aankopen, de beurs is echt geweldig!

  May 4, 2015 at 08:13
 • Reply Melissa

  Wat zijn kortingen toch fijn, dan is het extra leuk om ergens rond te snuffelen! Je portemonnee is echt super gaaf!

  May 4, 2015 at 08:30
 • Reply Natascha

  Wat een leuke zonnebril :-) en wat een fijne deal heb je kunnen sluiten daarvoor!

  May 4, 2015 at 11:27
 • Leave a Reply