NEW IN: FASHIONOLOGY NECK STACK

by

2Fashionology. Mijn favoriete sieraden shop. Ik ken het al jaren en heb er een aantal keer iets besteld. En toch blijft elke bestelling weer speciaal! Dit keer bestelde ik iets van de tiny collection. Als je benieuwd bent naar wat ik bestelde, lees dan vooral verder!

http---makeagif.com--media-11-28-2014-37otBWDe ‘unboxing’ van het pakketje. Ze pakken het zo leuk en schattig in. Daar wordt ik altijd helemaal vrolijk van! Maar wat zit er in de schattige zakjes?

1Ik bestelde deze twee lieve kettingen van echt zilver. Een kortere met de L (van Lies, maar dat lijkt me logisch) en eentje met een Quartz steen.  De combinatie van deze twee samen vind ik helemaal top. Wist je trouwens dat een Quartz (bergkristal) energie geeft en je helpt om door te blijven gaan? Persoonlijk geloof ik daar in (ik heb vroeger dan ook een edelstenen verzameling gehad).

5 7Ik ben superblij met de kettingen! Ze passen overal bij dus je zult ze nog wel vaker voorbij zien komen op de blog! Wat vinden jullie ervan? (-:

Ring: Fashionology
Armband: Juwelier.

December 1, 2014
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Idwerd

  Wauw! Ik vind die met de quartz steen echt prachtig (helemaal door zijn werking). Echt een mooi basic setje wat inderdaad overal bij kan.

  December 1, 2014 at 18:47
 • Reply wendy

  Mooi!! <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

  December 2, 2014 at 02:05
 • Reply Natasja

  Wat een prachtige combinatie, de foto’s zijn trouwens ook heel goed gelukt! Ik verzamelde vroeger ook altijd edelstenen, maar aangezien ik alles kwijtraak was die hobby al snel weg.

  December 2, 2014 at 09:44
 • Reply alexa

  wat een leuke sieraden, staat je goed!

  December 14, 2014 at 18:28
 • Leave a Reply