My life in twenty questions.

by

6Vorige week kwam ik deze leuke tag tegen op de blog van Roxanne, ik vond het zo leuk om te lezen dat ik heb besloten om ‘m zelf ook in te vullen! En daarnaast is het wel weer tijd voor een leer-Lies-kennen dosis. Dus als je mij weer iets beter wilt leren kennen, lees dan verder!

21. Wat is je lievelingskleur?
Blauw! En dan vooral of heel baby licht blauw of mooi navy/donkerblauw! Ik draag deze twee kleuren dan ook het liefste. Ik vind baby blauw een hele vrolijke zomerse kleur en navy heel chique maar toch nét dat beetje anders dan zwart.

2. Wat is je favoriete nummer?
Nummer als in getal of mijn favoriete muziek nummer? Hoe dan ook, ik zal ze allebei vertellen! Mijn favoriete getal is 7, de inmiddels standaard lucky number seven. Ik weet niet eens waarom of hoe dat ontstaan is. Maar het leuke is dat een 7 omgedraaid een L is!

Mijn favoriete muziek nummer vind ik moeilijker! Ik vind echt van alles in fases leuk. Maar eigenlijk alles van Coldplay blijft mij vermaken! En kan ik hele dagen naar luisteren zonder dat het me verveeld.

3. Wat is jouw droom carrière?
Pfoe, goede vraag! Eerlijk gezegd weet ik dat niet precies. Ik zou wel graag in de branding (alles over merken) willen werken en een eigen bedrijfje daarin lijkt me ook heel leuk! Natuurlijk is het de (stiekeme) droom van elke blogger om van hun blog hun werk te maken, daar ben ik ook één van.

4. Waar zou je op jezelf willen wonen?
Binnen Nederland in Rotterdam of Amsterdam. Maar ik denk toch eerder Rotterdam, maar dat komt omdat ik een beetje ben opgegroeid met Rotterdam. Mijn ouders wonen daar dicht bij dus dat was eigenlijk mijn stad. De laatste paar jaren heb ik het ook leren kennen als meer dan alleen winkel-stad. En ik zou het heel graag  nog meer willen leren kennen! In het buitenland zou ik natuurlijk in New York willen wonen een aantal jaar geleden ben ik daar geweest en wat vind ik dat een mooie stad zeg!

5. Wat is je favoriete manier om te reizen?
De trein! Ik vind lang reizen met de trein helemaal niet erg, ik zie dat altijd een beetje als me-time. Heerlijk naar muziek luisteren, lezen of nadenken over ingewikkelde levensvragen. ;-) En als ik heel eerlijk ben vind ik de vertragingen die de NS zo vaak heeft (wat ik reuze vind mee vallen) helemaal niet zo erg als iedereen doet lijken.

3

6. Wat doe je in je vrije tijd?
Bloggen natuurlijk! En lezen. Ik kan heerlijk weg kruipen in een boek en kan ze in een ruk uit lezen. Daarnaast houd ik ook van films en series!

7. Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
H&M en Zara denk ik dan toch. Ik moet toegeven dat ik niet van winkelen houd, dus ook niet zo van de winkels. Ik ben een ras echte online shopper, dat is waar ik het overzicht heb, mensen me niet omver lopen en anderen niet voor me slenteren. ;-)

8. Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik heb niet een band of zanger(es) waar ik nog graag naar toe zou gaan waar ik niet al heen ben geweest. Dus als ik ook een artiest mag kiezen die ik al eens gezien heb dan zou ik ten eerste Coldplay kiezen, want ik ben toch stiekem wel fan. En daarnaast Beyoncé. Ik heb haar inmiddels al twee keer live gezien en elke keer houd ik een beetje meer van haar, wat een power vrouw!

9. Wat is je favoriete thee smaak?
Hahaha, dit vind ik een leuke vraag omdat ik een grappig antwoord heb. Mijn favoriete thee smaak is ‘kabouter-thee’. Kabouter-thee, Lies? Ja, kabouter-thee lieve lezer! Zo zijn mijn moeder en ik het gaan noemen omdat er kabouters op de verpakking staan. Het is eigenlijk ook een thee voor jonge kinderen en moeders, maar dat maakt me niet echt uit! Hij is heel lekker! Er zit onder andere venkelzaad, anijszaad, groene rooibos en kaneel in. En is van het merk Piramide.

10. Verzamel je iets?
Niet bewust! Ik koop wel altijd de nieuwe Coca Cola x een designer flesjes en heb dan ook de vorige collecties allemaal. En daarnaast stal ik ook altijd mijn mooie shoppingbags uit boven op een kast of degene met een mooie herinnering. Dus dat kan ik eigenlijk wel mijn twee kleine verzamelingen noemen.

4

11. Je slaapt niet zonder…
De app Sleepcycle! Het is een soort wekker app die bijhoudt hoe goed je slaapt. Je zet de wekker aan en legt ‘m op de hoek van je matras. Dan meet de app hoevaak je beweegt s’nachts en daar haalt hij je ‘slaap-kwaliteit’ uit. Daarnaast maakt de app je ook wakker op het beste moment. Dus als jij tussen half 7 en uiterlijk 7 uur wakker wilt worden kiest de app tussen die tijdstippen het beste moment uit! En dat is echt heerlijk!

12. Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Dan grijp ik een vriendin bij haar arm om een wereldreis te maken. De wereld is zo groot en er is zoveel moois te zien en te beleven. Dus dan zeg ik voor een jaartje gedag en ga ik op onderzoek uit! Als ik dan terug kom en ik heb nog een beetje geld over dan koop ik een mooi appartement in Rotterdam. En stop ik de rest van het geld in een ‘leuke-dingen-doen’-pot waarmee ik met vrienden en familie alleen maar leuke dingen ga doen!

13. Wat is je favoriete make-upmerk?
Dat heb ik eigenlijk niet. Ik ben niet genoeg in to make-up om dat te hebben. En ik heb ook niet een vast merk wat ik vaak koop. Misschien toch maar meer proberen!

14. Wat is je favoriete seizoen?
De lente! Waarbij het zonnetje weer bij ons komt kijken, de bloemetjes hun mooie blaadjes weer laten zien en de lammetjes speels door de wei rennen met al hun broertjes en zusjes.

15. Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht! Dat doen toch heel veel mensen?

16. Wat eet je het liefst?
Sushi, tapas of Spaghetti! Of chocolade..

5

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik wilde al jaren bloggen. Maar ik heb het nooit doorgezet omdat ik het graag gelijk goed wilde doen. Maar op een gegeven moment had ik zoiets van; je moet het gewoon doen, je leert van zelf hoe het gaat en niet alles kan in één keer goed gaan, daar leer je ook van! Daarnaast volgde ik al jaren trouw een aantal blogs en leek het me leuk om eens een keer andere plek in die blog wereld te hebben. En het bevalt me heel goed!

18. Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee niet meer! Vroeger wel op eerst de Donald Duck toen de Girlz! en daarna de Glamour. Maar ik vond het niet meer zo leuk dus heb ik het abonnement opgezegd.

19. Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Ik schrijf dit op zondag, dus gisteren was het zaterdag. Om 12 uur s’avonds lag ik net in mijn bed na een avondje gezellig uit eten, kletsen en film kijken met een vriendinnetje!

20. Wat is je favoriete parfum?
Diesel – Fuel for life. Daar ben ik al jaren verknocht aan! Daarnaast ben ik ook gek op de geuren van Escada, heerlijk zoet!

Dat was de tag alweer! Ik ben benieuwd wat jullie er van vonden! En als je nog vragen hebt stel ze gerust! En iedereen mag de tag natuurlijk over nemen, ik vind het ook leuk om wat meer over jullie te leren!

January 26, 2015
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Shannon

  Leuke tag! Kabouterthee klinkt wel heel grappig haha. Leuke blog heb je, ik volg je nu. Neem je ook een kijkje bij mij?

  January 26, 2015 at 10:46
 • Reply Laura

  Wat een leuke tag! Ik zou ook heeeel graag in New York willen wonen:)

  xx Laura

  January 26, 2015 at 16:03
 • Leave a Reply