Let’s talk about my love life!

by

6Ja hoor, het is dan eindelijk tijd om de liefde van mijn leven voor te stellen. Ik wilde het eigenlijk privé houden. Maar omdat hij toch zo’n groot en belangrijk deel van mijn leven uit maakt en ik mede door hem mijn blog heb doorgezet wilde ik hem toch graag aan jullie voorstellen! Hij steunt me door dik en dun, in voor en tegen spoed (oké, oké, we zijn nog niet getrouwd), en is mijn alles. Dus als je het net zo spannend vind als ik, lees (en kijk) dan snel verder!Ik zal hem in het kort voorstellen. Hij is stoer, sterk, knap en heel dapper! Hij komt uit Amsterdam, maar we wonen nu al een aantal jaar samen. En dat gaat heel goed! We hebben nooit ruzie en zijn onwijs gelukkig met elkaar. Hij is twee jaar oud en zijn naam is Guardian Angel Tote Gun en zijn ouders heten Vlieger & Vandam. (-;

2Vandaag wilde ik op een leuke manier de ‘liefde van mijn leven’ voorstellen. En ik hoop dat dat gelukt is! Wat mij betreft kun je ook een liefde van je leven hebben op mode gebied. Of meerdere liefdes zelfs! Voor mij is dat mijn Vlieger & Vandam tas. Ik weet nog heel goed dat ik de tas als vijftien jarig meisje tegen kwam op internet. Ik weet niet wat het was, maar ik was gelijk verliefd. Ik ben absoluut geen tassen persoon, en wist ook nooit echt wat nu een tas voor mij zou zijn. Ik liep met van alles, van rugzakken tot clutches en van clutches tot strandtassen. Maar niets was echt iets wat mij paste. Toen ik op 15-jarige leeftijd de website van Vlieger & Vandam tegen kwam en hun guardian angel tote bag zag, wist ik dat dat mijn tas zou worden, het voelde als meant-to-be. Maar helaas was mijn bankrekening het daar niet mee eens, en moest ik de tas maar snel vergeten.

3De tas heeft altijd in mijn gedachten gezworven de jaren daarna. En toen ik op mijn 19e voor de zoveelste keer weer zat tewas ik er klaar mee. Ik heb ‘m in het winkelmandje gedaan en met dichte ogen op bevestigen geklikt. In een muisklik was het weg geld, en hallo liefde van mijn leven! Een aantal dagen daarna arriveerde hij, ik stond te springen van blijheid en van zenuwen toen ik het pakketje aannam. En sinds ik haar uit haar dustbag haalde en met mijn handen over het zachte leer ging, wist ik dat mijn 15-jarige ik gelijk had, het is meant-to-be! Nu, twee jaar later is er echt geen dag geweest wanneer ik haar niet bij me heb, het is echt de beste aankoop die ik ooit heb gedaan. En hij zal voor altijd bij me blijven (misschien was het je al opgevallen; deze tekst heeft ook eens op Beautylab gestaan: “Dit gooi ik nooit meer weg”.). Dus aanschouw de liefde van mijn leven! (-:

1

Hebben jullie een fashion item dat liefde op het eerste gezicht was? Laat het me weten, ik ben heel erg benieuwd naar jullie endless love affairs.

December 5, 2014
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Roxanne

  Wat een geweldige tas!

  December 6, 2014 at 14:44
 • Reply sistersandsisters

  heel leuk grappig geschreven, mooi tas ! x http://www.sistersandsisters.com

  December 6, 2014 at 21:20
 • Reply alexa

  vond de intro tekst van je stuk heel sterk!

  December 14, 2014 at 18:28
 • Leave a Reply