Hoelahoep update!

by

2Afgelopen februari kocht ik een hoepel. Het leek me wel wat dat hoepelen. En dan ook nog eens een strak buikje krijgen, i’m in! En dat ben ik nu bijna anderhalve maand verder nog steeds! Ik ben er erg over te spreken, en de resultaten zijn best wel goed te zien! Daarom wil ik vandaag de hulahoop update met jullie delen!.Kijk en lees snel verder voor de resultaten!Eerst wat meer over mijn hoepel ritme. Ik riep heel hard de vorige post dat ik elke dag wilde gaan hoepelen. Nu is dat niet helemaal gelukt, wat eigenlijk ook helemaal niet erg is. Rust dagen kan het lichaam tenslotte goed doen! Gemiddeld hoepel ik 4 a 5 dagen in de week. Wat prima is, zeker als je bedenkt dat ik hiervoor helemaal niet sportte. En ik doe het dan ongeveer een half uur! Soms maakt ik er echte work-outs van met, lunges en squats. Maar soms vind ik het ook gewoon lekker om op de maat van de muziek te hoepelen met rondjes draaien en alles!

Ik vind het hoepelen heel erg leuk, in het begin was het zeker even wennen zeker om de trucjes leren! Zo ging het rondjes echt helemaal niet goed in het begin maar dat is een kwestie van blijven oefenen! Ook ben ik begonnen met de andere richting op hoepelen en dat is echt pittig! Het voelt een beetje onnatuurlijk haha!  Maar ook dat gaat steeds beter. Naast het hoepelen doe ik verder geen sporten of trainingen. En ook heb ik mijn eet patroon niet veranderd. Dus dit is puur behaald met een aantal keer hoepelen in de week!

Nu ben je natuurlijk ontzettend benieuwd naar de resultaten. Het is geen wereld van verschil maar het zeker wel te zien! En te voelen voor mij. Ik voel me lekkerder in mijn vel nu, en het motiveert echt om verschil te kunnen zien! Ik merk het ook in mijn kleding. Sommige broeken zitten niet meer zo mooi als voorheen. Dan nu.. tromgeroffel, de resultaten!

1Sorry voor de niet hele goede kwaliteit foto’s, maar het is best goed te zien toch? :-) Ik zie het in ieder geval wel! Ik heb me zelf ook opgemeten. Maar niet gewogen. Ik vind gewicht maar een getal, het gaat er om hoe het eruit ziet en of je je er goed bij voelt! Op 10 maart was de omtrek rond mijn navel 81 cm en rond mijn taille 71 cm. Op 10 april, een maand later, is de navel 79 cm en de taille  69 cm. Ik ben dus 2 centimeter kwijt met slechts een maand hoepelen! Wow!

Hoepelen werkt dus echt! En ik ben zeker benieuwd wat de resultaten zullen zijn over een aantal maanden! Ben jij aan het hoepelen? En zo ja, wat vind je ervan? :-D

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Merel

  Ik twijfel al een hele tijd of ik een hoepel zal kopen of niet. Vooral omdat degene die ik wil best prijzig zijn. Waar heb je jou hoepel vandaan? Je ziet echt verschil inderdaad!

  April 13, 2015 at 05:28
  • Reply Lies

   Ik heb de hoepel via Bol.com gekocht, voor 29,95! Het is inderdaad even een uitgave, maar ik vond het dubbel en dwars waard! :-D

   April 14, 2015 at 07:13
 • Reply effierced

  Wat een verschil in zo’n korte tijd! En het lijkt me ook echt leuk om te doen op muziek.

  April 13, 2015 at 08:00
  • Reply Lies

   Ja he! Het verbaasde mij stiekem ook wel! ;-)

   April 14, 2015 at 07:14
 • Reply Tessa

  Wauw super goed! Ik heb ook een hoepel maar de laatste tijd hoepel ik niet zo heel veel meer, maar goed idee om de omvang van je buik/taille op te meten! Ik denk steeds dat ik vooruit ga maar dat baseer ik gewoon op hoe het eruit ziet.

  April 13, 2015 at 08:44
 • Reply Mylou

  Wauuuuw! Het verschil is echt heel duidelijk te zien. Ik denk dat je me een beetje hebt overgehaald ;). Ik twijfel heel erg om er 1 te kopen.

  April 13, 2015 at 11:43
 • Reply Floor

  Oke ik moet misschien het toch eens gaan proberen, haha

  April 13, 2015 at 13:21
 • Reply Beaudine

  Ohhh nu wil ik ook een hoelahoep! Ik ben geen sporter maar, dit lijkt me super leuk om te doen!

  April 15, 2015 at 19:39
 • Reply Lieke

  Wauw, je ziet het verschil echt wel, en dat in zo’n korte tijd! Al zag het er ook al goed uit voordat je begon hoor, haha :p Maar ja, je ziet wel een verschil ^^

  April 17, 2015 at 07:30
 • Reply jessica

  Ik gebruik de hoelahoep iets meer als een maand en ik vind het heel om te doen merk ook echt verschil

  Ik heb de sporthoelahoep van marktplaats 12 euro niks mis mee ☺

  September 14, 2015 at 21:15
  • Reply Lies

   Super om te horen! Ik moet weer eens een nieuwe update plaatsen!
   Heb echt het idee dat ik weer strakker en fitter ben geworden!

   September 15, 2015 at 07:40

  Leave a Reply