H&M Shaping Jeans

by

1Ze zeggen dat een goede jeans in geen enkele garderobe mag missen. En daar ben ik het ook volledig mee eens! Maar… als iets een onmogelijke opgave lijkt te zijn dan is het wel een jeans vinden voor iemand met kleine beentjes (oftewel er nog veel kleiner uit zien dan je al bent). Daarom ging ik altijd maar voor een zwarte broek. Want ja, dat maakt lang en slank! 

Eens in de zoveel tijd heb ik namelijk een blauwe broeken craving, omdat ik nog steeds mijn perfecte jeans niet had gevonden. Een paar weken geleden was dat ook weer zo. Dus tijdens het verdwaald scrollen door de jeans sectie van H&M, kwam ik de Shaping Jeans. Ik was deze ook al ergens in mode-blog-land tegen gekomen, dus hé! Ik klikte ‘m naar huis. Eenmaal thuis aangekomen bleek ie een maatje te groot. Want hij is echt super stretchy. En dan bedoel ik de alsof-je-je-joggingsbroek-aan-hebt-stretchy. Dus terug gestuurd voor een maat kleiner, en die zit als gegoten!

Écht een top broek. Daarnaast is het ook een semi high waisted model, maar niet heel hoog. Waardoor je er dus helemaal niet veel kleiner uitziet dan dat je bent. Daarnaast doet het shapings gedeelte ook veel goeds, geen donut rolletje op de broekrand te zien hoor! En eerlijk gezegd moet je deze broek gewoon eens gaan passen om te kijken hoe goed je bips er in uit komt! ;-D

H&M Shaping Jeans – €49,99

3 copy

PS: Ik heb toch ook de zwarte besteld, oops!
September 21, 2015
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Amy

  Mooooie jeans! Ik hoor er heel veel over de laatste tijd, ga hem toch maar eens proberen in de winkel! (:

  September 21, 2015 at 13:04
  • Reply Lies

   Jaaaa, dat had ik dus ook! En ze hebben gelijk hoor!

   September 21, 2015 at 13:30
 • Reply Rosanne

  Ga hem toch ook maar eens proberen. Hopelijk doet het ook wonderen voor mijn niet aanwezige billen. Let’s pray!

  September 21, 2015 at 15:27
  • Reply Lies

   Ik pray met je mee!

   September 21, 2015 at 19:13
 • Reply Chinouk

  Oh ik heb al zoveel goede dingen gehoord over deze jeans! Ik heb nog een écht goede zwarte nodig, dus misschien dat ik deze dan maar moet bestellen!

  September 21, 2015 at 17:32
  • Reply Lies

   Zeker het proberen waard! Hij is niet pik zwart maar wel heel mooi!

   September 21, 2015 at 19:14

  Leave a Reply