Het perfecte leren jasje

by

4Een tijdje terug schreef ik al dat ik opzoek was naar het perfecte écht leren jasje. Ik heb al een prachtig suede jasje maar wilde er toch ook graag eentje van glad leer! En die kwam ik zomaar en opeens tegen! Ik was er niet eens perse naar opzoek, maar mijn oog viel er gelijk op toen ik door de winkel liep! Kijk snel met me mee!

Het jasje komt van Mango, en is van 100% schapen leer. Het is zulk zacht en mooi leer! En het jasje is verder vrij basic, maar toch met mooie zilveren details. Zoals de knoopjes op de schouders en de zakken. Aan de ene kant heeft het jasje twee rits-zakjes en aan de andere kant eentje. Dat maakt het jasje ook speels! In de kraag zit een soort ijzertje waardoor het rechtop kan blijven staan en je het kan buigen zoals je wilt. En het mooie van alles, het is een heel betaalbaar echt leer jasje! Aankomende woensdag kun je een outfit met het jasje zien! Ik ben in de hemel!

Mango – €99,99

5 1 2

April 27, 2015
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Esmée Sophie

  Wauw echt een prachtig jasje!!

  April 27, 2015 at 15:51
 • Reply Melissa

  Hij is gaaf! Gek is dat eigenlijk, dat je de tofste dingen tegenkomt als je er niet naar opzoek bent, maar als je ergens naar opzoek bent kan je het nergens vinden!
  Heel veel plezier ermee! :)

  Liefs, Melissa.

  April 27, 2015 at 17:07
 • Reply Natasja

  Hij is echt heel erg mooi!

  April 27, 2015 at 19:43
 • Reply Shiralee

  Wat een super leuk leren jasje! Heel vaak is het het net niet vind ik, hoewel deze vrij basic is, is hij ook vrijwel perfect! Wat een goede aankoop.

  April 27, 2015 at 20:48
 • Reply Rosanne

  Wowww, supermooi! Ik wil zelf ook een zoektocht starten naar het perfecte leren jasje, dus goed om te weten dat Mango ‘n hele mooie heeft :)

  April 28, 2015 at 12:56
 • Reply Charlotte

  Echt prachtig! Ik ben ook op zoek naar het perfecte leren jasje, maar het is zo moeilijk!

  April 28, 2015 at 16:15
 • Leave a Reply