Hét leren (?) rokje

by

2Al maanden roep ik op mijn blog dat ik graag een leren rokje wil. Zelfs in de laatste wensenlijst voor de herfst kwam die weer terug. Dus ik besloot afgelopen weekend op jacht te gaan naar dat ene model van Mango. De zoektocht duurde niet lang want al bij de eerste Mango in Rotterdam hadden ze ‘m. Maar toen ik dat perfecte leren rokje eenmaal aanhad, twijfelde ik opeens enorm. 

Is leer nou wel zo handig? Hoe moet je dat wassen? Wat als het beschadigd? Dit waren allemaal vragen die door mijn hoofd heen spookten. Dus ik hing ‘m weer terug in het rek. Om er volgens nog eens goed over na te denken. Dat besloot ik te doen tijdens een bezoek bij de buren, namelijk de Monki.

Ik had me helemaal niet ingesteld dat ik iets zou vinden bij Monki, want eerlijk gezegd slaag ik daar niet zo vaak. Maar opeens lag daar een suede a-lijn rokje. Suede?! Daar had ik nog helemaal niet over nagedacht. Zonder al te hoge verwachtingen pastte ik het rokje. Hij zat eigenlijk perfect en het model is ook nog eens tijdloos. A-lijn zal altijd kunnen. Daarnaast is suede makkelijker op te poetsen als het beschadigd dan glad leer.

Dus ik kocht vol overgave het perfecte suede rokje in plaats van het perfecte leren rokje wat ik o zo graag wilde. Oke, niet echt met overgave ik ook over het suede rokje eerst nog een dag nagedacht voordat ik terug naar de stad racete om ‘m toch nog te kopen. Maar toen haalde ik vol zekerheid mijn pinpas door het apparaat, zelfs zonder het rokje nog eens te passen (yay voor paskamer foto’s).

3Suede a-lijn rokje – Monki – €65,-

Wat vind jij van mijn perfecte leren suede rokje?

September 30, 2015
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tea

  Ik heb twee suède rokjes en ze zijn zooo leuk! Ben benieuwd naar eventuele outfits met je rokje :)

  September 30, 2015 at 07:38
  • Reply Lies

   Bedankt voor je reactie! Volgende week zie je een outfit ermee verschijnen!

   September 30, 2015 at 11:07
 • Reply Marit

  Die is echt leuk! Ik heb zelf ook net een nieuw (nep) leren rokje, van de zara (: wil er ook graag nog een suède versie bij!

  September 30, 2015 at 11:21
 • Reply Lisa

  Wat een mooi rokje! Ben benieuwd naar hoe die in het echt staat :) Liefs

  September 30, 2015 at 16:11
 • Leave a Reply