Hello 2015!

by

hello20152014 is bijna voorbij, we mogen nog twee dagen genieten van het mooie jaar, dus maak er twee mooie dagen van! Met het nieuwe jaar komen de voornemens altijd weer te voorschijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik helemaal niet van de voornemens ben. Ik heb dan ook geen voornemens zoals gezonder gaan leven en meer sporten (alhoewel ik dat eigenlijk ook zou moeten doen, maar stt). Ik heb wel een aantal belangrijke veranderingen die misschien wel plaats gaan vinden in 2015! En dat wilde ik graag met jullie delen en daarnaast kort terug blikken op 2014. Wat mij betreft wordt 2015 het een mooi jaar!

2014 was..
een jaar met stiekem wel veel veranderingen, die soms stilletjes en langzaam plaats vonden. In januari begon ik aan mee werk stage voor mijn opleiding Communicatie en Multimedia design, 5 maanden lang 40 uur werken (en veel leren) op het gebied van design en social media. Soms zeker pittig maar ik ben er zeker van gegroeid! Daarna had ik heerlijk zomervakantie en werd ik aangenomen bij stage bedrijf als oproepkracht junior designer. Tof!

Na de zomervakantie begon in aan een minor brand management (branding, merken enzo!) in Arnhem. Oftewel de andere kant van de wereld, en reizen vanaf mijn thuis in de randstad duurt 3,5 uur. Ik moest dus op kamer in Arnhem, en ik belandde in Velp, een klein dorpje naast Arnhem. Samen met 28 anderen woon ik daar in een huis. Dat heeft zeker voor veel veranderingen gezorgd, want opeens werd ik uit mijn ouderlijk huis getrokken wat ik eigenlijk niet wilde. Maar het was een goede stap. Ik heb er onwijs veel van geleerd, en wil stiekem straks in januari wanneer mijn tijd in Arnhem erop zit weer op kamers (maar daar zal je straks meer over lezen).

Daarnaast ben ik natuurlijk gaan bloggen in oktober van 2014, iets wat ik al heel lang wilde doen, maar nooit deed. Best een grote en spannende stap voor mij! En ik vind persoonlijk dat het wel goed gaat! Soms zou ik willen dat ik meer tijd had om te bloggen. Maar die tijd is er niet altijd, hoe vinden jullie dat het met mijn blog gaat?

hello2015-22015 zal…
een jaar worden met misschien nog wel grotere veranderingen dan 2014, er gaan namelijk spannende dingen gebeuren. Zeker rondom om mijn studie. Zo hoop ik in 2015 te gaan afstuderen, en dan kan ik met trots zeggen dat ik mijn studie CMD heb afgerond. Daarna zal ik een heerlijke lange en wel verdiende (en warme hopelijk) vakantie nemen. Om na de zomer misschien wel weer te beginnen met een master aan de universiteit, hopelijk in Rotterdam. Waar ik ook graag wil gaan wonen. Niet voor een half jaar dit keer, maar voor een langere periode, misschien stiekem wel een beginnend uit huis kamertje. En natuurlijk hoop ik dat mijn blog in 2015 zal groeien, niet alleen met bezoekers maar ook met kwaliteit. Ik hoop dat ik mijn draai kan vinden zowel qua tijd als qua inhoud van mijn blog. Maar dat is wordt misschien nog wel pittig omdat ik natuurlijk ook ga afstuderen!

Zo, nu weten jullie een beetje wat ik het afgelopen jaar heb uitgespookt en wat 2015 mij zal brengen. Wat brengt 2015 jullie? Ook spannende gebeurtenissen? :-D

Previous Post Next Post

Leave a Reply