Get to know me a little better

by

1

Ik ben nu ruim drie weken aan het bloggen en ik bedacht me dat ik eigenlijk nog niets over mezelf had verteld. Dus het wordt wel tijd dat ik wat meer over mezelf vertel toch? Ik ga dat doen aan de hand van een aantal vragen uit verschillende tags. Dus als je me beter wilt leren kennen, lees dan vooral  verder!

1. Hoe heet je? Studeer je nog? En wat zijn je hobbies?
Mijn naam is Lies, kort maar krachtig niet meer dan dat! Ik ben nu 22 jaar (4 juni 1992). En op dit moment zit ik in mijn 4e en hopelijk laatste jaar van de studie Communicatie en Multimedia Design, dus ik ben misschien volgende zomer alweer klaar met studeren! Naast studeren lees ik graag en kijk ik veel films en series. Daarnaast ben ik altijd al veel bezig geweest mode en dat beschouw ik dan ook echt als een hobby! En natuurlijk kan ik sinds kort zeggen dat bloggen ook een hobby voor me is! Want ik vind het heel leuk om te doen!

2. Waarom ben je een blog begonnen? En waar komt de naam vandaan?
Ik heb al jaren geroepen tegen mensen om me heen dat ik graag wilde bloggen (en dan bedoel ik ook echt jaren). Maar ik ben er nooit aan begonnen omdat ik het graag direct goed wilde doen. Daar heb ik me nu over heen gezet, het is een proces waarvan je moet leren en waarin je groeit! Dus daar is mijn blog dan eindelijk! De naam is een afkorting die ik van school kreeg toen ik begon met studeren. Het is een combinatie tussen mijn voor en achternaam (vul zelf maar in), ik begon deze naam langzaam aan te gebruiken als ‘nickname’ op verschillende soorten media vormen. Dus als je ergens een gebruiker voorbij ziet komen met de naam Louwerke, grote kans dat ik het ben!

Nu over op de ‘too much information’ vragen!
3. Hoe lang ben je? En hoeveel weeg je?
Ik ben laatst in mijn studentenhuis opgemeten en ik was tot mijn verbazing maar 162. Hoera voor hakken! En ik heb geen idee hoeveel ik weeg, dat maakt me ook niet zo veel uit. Als je maar goed in je vel zit!

4. Heb je tattoo’s of piercings?
Nee, ik heb geen van beide. Ik heb niet eens gaatjes in mijn oren.  Maar ik zou stiekem wel eens een tattoo willen!

5. Wat is je favoriete serie? En wat kijk je op dit moment?
Pfoe! Moeilijke vraag! Ik heb heel veel series die absoluut een favoriet zijn. Maar op dit moment staat Game of  Thrones toch wel boven aan denk ik! Met daarachter aan Orange is the new black, Suits, Pretty Little Liars en Sex and the city! Op dit moment kijk ik Mistresses, een leuke serie met een hoop drama. Heerlijk genieten!

26. Wat is je favoriete band? En wat is je favoriete liedje?
Ik kan niet zeggen dat ik echt fan ben van één band, maar ik hou heel erg van Coldplay (en Beyoncé, all the single ladies!). En dat verveelt me eigenlijk ook niet zo snel! Mijn favoriete liedje op dit moment, moeilijk! Ik denk dat ik er voor nu niet één specifiek heb!

7. Ben je wel eens verliefd geweest? En heb je wel eens een nare break-up gehad?
Ja, natuurlijk ben ik wel eens verliefd geweest! Maar op dit moment niet en ben ik dus vrijgezellig. En ik heb zowel eens een nare als een minder nare break-up mogen mee maken, dan ga ik toch liever voor de niet nare hoor! Maar dat lijkt me vanzelfsprekend.

8. Wat is je favoriete eten? En wat is je favoriete snoep?
Hmm! Ik zou liegen als ik zeg dat ik alles lust want dat is echt niet zo (sorry mam!). Maar ik hou wel heel erg van sushi en tapas! Kleine verschillende hapjes eten vind ik sowieso heel lekker en gezellig! Is chocolade snoep? Anders zou ik zeker voor chocolade gaan. En als dat niet geld dan staan de gesuikerde snoepjes boven op, zoals de perzikjes of de aardbeitjes. Yummy!

9. Woon je nog bij je ouders? Of zit je op kamers/woon je samen? 
Op dit moment zit ik op kamers vanaf september 2014 tot januari 2015 in een dorpje bij Arnhem. Daar doe ik een externe minor voor mijn studie. In januari verhuis ik dus weer terug, of ga ik misschien wonen waar mijn afstudeerstage zich bevind!

10. Heb je huisdieren en hoe heten ze?
Mijn ouders hebben thuis twee katten. Het zijn britse kortharen en ze heten Mae en Pim. En het zijn schatjes! Terwijl ik dit schrijf zit er eentje ongeduldig aan mijn deur te krabbelen omdat ze hoort dat ik wakker ben!

Ik geef deze ingekorte ‘tag’ door aan iedereen! En ik hoop dat jullie nu wat meer van me weten, als je nog vragen hebt laat ze dan gerust achter!

November 24, 2014
Previous Post Next Post

Leave a Reply