Earstacking

by

1Misschien had je het al op instagram voorbij zien komen, maar ik heb mijn tweede gaatje laten schieten. Ongeveer tien weken geleden liet ik, als held op sokken, mijn eerste gaatje schieten. En sindsdien heb ik een kleine obsessie met oorbellen. Naast de geliefde neckstack (oftewel heel veel kleine en simpele kettingen dragen), heb ik nu ook de earstack ontdekt. Om te zien wat ik bedoel heb ik een kleine collage gemaakt!

earstackBron foto’s: Fashionology & Pinterest

Ik vind het zó tof! Ik vind het zowel chique als stoer en ik denk dat het heel erg aan de persoon ligt die het draagt (of moet ik zeggen rockt?). Ik ben er nog niet over uit of ik er meer dan twee kan rocken, maar een derde gaatje boven in het oor vind ik toch wel heel erg vet. Maar, wees gerust (vooral jij, mama!), voorlopig houd ik het even bij twee. Voordat ik een oor vol piercings heb en er over een half jaar op uitgekeken ben. Voor nu, alleen maar liefde voor de earstack (ik geef Fashionology de schuld).

Wat vind jij van de earstack?

Ps: Je ziet het goed, ik heb een sproetje op mijn oor!
September 25, 2015
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Tess | Contoury

  Leuk! Ik heb zelf momenteel in totaal 5 gaatjes in beide oren. 1 daarvan is nog aan het genezen, zodra dat gedaan is, ga ik dit ook doen met leuke oorbelletjes :-).

  X – Tess | Contoury

  September 25, 2015 at 08:43
 • Reply Ilse

  Ik zeg stack lekker helemaal vol! Love it x

  September 25, 2015 at 10:56
 • Reply Lieke

  Ik vind dit echt zo vet! Ik heb zelf ook twee gaatjes net als jij en in m’n rechter oor nog een gaatje bovenin ^^ (Die overigens een stuk minder zeer deed met schieten dan de andere gaatjes :’D ) Ik doe er alleen vrij weinig mee, omdat ik niet goed weet wat voor soort oorbellen ik moet dragen en kom vaak ook niet de juiste tegen. En omdat ik m’n haar 9 van de 10 keer los heb hangen.

  Waar heb je die kruisjes oorbellen vandaan trouwens? Want die vind ik wel erg vet! Ringetjes vind ik ook wel gaaf, maar die krijg ik altijd zo moeilijk uit ._.

  September 28, 2015 at 15:37
  • Reply Lies

   De kruisjes komen van Fashionology! (Heb je de link gestuurd! ;-) ), ringetjes heb ik zelf nog nooit geprobeerd dus ben benieuwd hoe dat mij af gaat. Prik echt 9 van de 10 keer mis met oorbellen wisselen, haha!

   September 28, 2015 at 15:45
 • Reply Amanda

  Super leuk, ik heb sinds kort drie gaatjes in ieder oor. Ik moet zeggen dat derde gaatje doet nog steeds wel zeer maar is vast nog aan het genezen,wisselen vind ik ook nog lastig maar wil wel weer eens wat anders. Ik ben allen wel zoekende naar sieraden heb nu diamantjes erin maar wil eigenlijk iets anders.. suggesties waar ik leuke oorbellen kan halen? Ik vind vooral die ster heel leuk op de foto’s en die ringetjes waar heb je die gehaald?

  December 1, 2016 at 00:42
 • Leave a Reply