Deze post draait om jou (spam jezelf en/of je blog)!

by

1Afgelopen maand haalde ik voor het eerst meer dan 1000 unieke bezoekers op mijn blog. Duizend! Meer dan duizend verschillende mensen hebben afgelopen maand mijn blog bekeken. En dat betekent ook dat al deze mensen een klein deeltje van mij kennen. Ik vind dat zo’n bijzonder (en een beetje een gek) idee! Dat zoveel mensen mij eigenlijk ‘kennen’!

En daarom wil ik graag degene die mij nu wat meer kennen ook wat beter leren kennen! Dus het is tijd dat jij, ja jij, eens in de spotlight stapt! Dus vertel! Wie ben je? Wat doe je graag? Blog je ook (zo ja, waar? :-D)? Of heb je nog een gekke vraag? Of wil je gewoon wat kwijt? Deze post draait om jou! Zodat ik jou wat beter kan leren kennen, klets maar raak!

May 15, 2015
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Christina

  Gefeliciteerd met je mijlpaal! Wat een leuk idee voor dit artikel!
  Ik ben Christina en ook ik blog! Ik blog sinds een maand dus ik heb nog niet zo veel bezoekers als jij, alhoewel vind ik het bloggen erg leuk! Mijn blog heet http://www.civilo.blogspot.nl Ik wou even zeggen dat ik je blog heel leuk vind uitzien en dat je ook leuke artikelen hebt! Ga zo door! xoxo

  May 15, 2015 at 11:37
  • Reply Lies

   Dank je wel Christina! Ik neem gelijk een kijkje op je blog! En heel veel blog plezier, want het is echt leuk! :-D

   May 15, 2015 at 11:52
 • Reply Floor

  Wow super gaaf! Ik ben Floor en heb zelf ook een blog. Op mijn blog http://themomentsoftoday.blogspot.nl/ schrijf ik eigenlijk over alles wat ik leuk vind! Ga vooral door met je blog en dan komen er vanzelf meer :)
  xx

  May 15, 2015 at 13:36
 • Reply Kim

  Hoi! :-)
  Gefeliciteerd met je mijlpijn van duizend bezoekers, da’s een hoop!
  Ik ben trouwens Kim, 19 jaar oud en blog op http://www.dansenindestorm.nl/!
  Heel fijn weekend!
  Liefs

  May 15, 2015 at 14:29
 • Reply talitha

  Hoi, wat gaaf dat je zo veel bezoekers hebt! Ik blog sinds kort ook. Mijn site is http://www.beautybytalitha.nl
  Maar ik vind het moeilijk om bezoekers te trekken, en ik durf het ook niet zo goed tegen mensen te vertellen. Hoe ga jij daar mee om?

  May 15, 2015 at 20:44
  • Reply Lies

   Hi Taltiha! Leuk dat je ook blogt! Mijn lezeressen komen grotendeels van fora af. Daar plaats ik mijn blog in de daarvoor bestemde topics, en dat werkt eigenlijk best goed! Het is een kwestie van naamsbekendheid opbouwen. Dus start een instagram account, een facebook account en reageer bij andere bloggers!

   En gewoon vertellen joh van je blog! Je vind het toch leuk? Het is niets om je voor te schamen! En voor zover ik kon zien ziet hij er toppie uit!

   May 15, 2015 at 21:53
 • Reply Sinem

  Hey super leuk voor je!
  Dit is mijn blog en ik zou het super leuk vinden als je eens komt kijken! Dank je xx

  http://itsjustadetail.blogspot.be/

  May 24, 2015 at 18:49
 • Leave a Reply