De instagram tag

by

1Hi allemaal op deze woensdag! Vandaag heb ik weer eens een tag ingevuld. Namelijk de Instagram tag! Ik zag ‘m weer eens voorbij zweven in blogland en aangezien ik nogal een instagram verslaafde ben wilde ik deze ook wel eens invullen! Vandaag neem ik jullie dus mee door mijn instagram! Kijk en lees snel verder voor de antwoorden op de vragen.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 15.57.49Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Ik schrijf deze post op 14 oktober, een week geleden dus. Toen was het de bovenstaande foto. Een update op instagram dat er een outfit post online staat! Ik zie nu ook dat die in het groot helemaal niet van die goede kwaliteit is, oops!

Schermafbeelding 2015-10-14 om 15.59.22Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Dat is deze foto van poes Mae terwijl ze aan het relaxen was onder de wastafel en op de wasmand. Lieverd he? Ik plaatste deze foto 118 weken geleden, meer dan twee jaar geleden dus! Toen gebruikt ik nog witte randen om een foto vierkant te maken. Leuke is dat als je door mijn instagram tijdlijn scrollt je allerlei ‘fases’ kan zien qua uiterlijk.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 16.06.55Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Dat is deze foto die mijn moeder van mij maakte op de Azoren. Ik sta hier tussen de zwavelrook en dat stonk heel erg! Dus het was niet ademenen, snel een hele zwik aan foto’s maken en snel weer weg. Het doet me denken aan de leuke vakantie en dat je zo tussen de rook staat vind ik ook iets bijzonders, dat maak je niet elke dag mee.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 16.09.20Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Dat is ook een foto die gemaakt is tijdens mijn vakantie naar de Azoren. Een van de eerste dagen maakte ik deze foto vanaf zee. En dit is eigenlijk een perfecte samenvatting van de Azoren: namelijk zee, bergen, kleine steden, zon en af en toe wolken. Als ik dit zie wil ik zo snel mogelijk het vliegtuig terug pakken.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 16.12.34Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?
Ik ben niet echt een instagrammer die veel foodporn deelt. Want zo bijzonder is dat broodje met kaas niet. Dus van de foto’s met eten is dit zeker de lekkerste. Zelf gemaakte appeltaart dat ik maakte toen ik geslaagd was. Zoooo lekker!

Schermafbeelding 2015-10-14 om 16.16.03Welke foto kreeg de meeste likes?
Dat moeten deze schoenen zijn geweest. Niet omdat het nu zo’n bijzondere foto is maar omdat deze schoenen gewoon razend populair waren. Inmiddels heb ik ze weer verkocht trouwens, het was toch niet helemaal mijn ding! Oops.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 16.18.27Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Ik heb een hele hoop katten foto’s op Insta, maar deze is toch wel mijn favoriet. Ik plaatste ‘m niet zo gek lang geleden. Maar kijk dan, die pootjes! Ieeeh! Als een echt dametje.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 16.25.54Welke fotobewerkingsapps  gebruik jij het meest?
Ik bewerk mijn foto’s altijd eerst in Faded daar gebruik ik de Clean filters het meeste. Die maken de foto’s vaak mooi licht en wit. Daarna bewerk ik ze soms nog in VSCO, ligt eraan of het er mooier van word. Dan gebruik ik vaak A5 op 40%.

Schermafbeelding 2015-10-14 om 16.26.17Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Pfff, dat zou ik echt niet zo snel weten. Ik denk dat zal gaan tussen #blog en #britsekorthaar.

Dat was de instagram tag! Het is echt leuk om weer een terug te scrollen door al m’n oude foto’s die ik heb geplaatst. Ga jij deze tag ook overnemen?

October 21, 2015
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Elze

  Leuke tag! Ik vind het altijd leuk om zo terug te kijken. Ik ben niet zo heel actief op instagram (zelf posten) dus over 4 jaar kan ik deze tag ook eens doen :’)

  October 21, 2015 at 10:58
  • Reply Lies

   Hahaha, ik moest hardop lachen om je opmerking! Misschien kan je het wel al eens doen met gewoon foto’s van je mobiel? Daar kwam ik er laatst ook een hele hoop van tegen, en dat was ook zo leuk om terug te zien!

   October 21, 2015 at 11:40

  Leave a Reply