COLLECTIVE SHOPLOG

by

2Hi allemaal! Vandaag heb ik weer een video voor jullie. Ik wil dat toch vaker gaan doen! Ik wil het nu om de twee weken op vrijdag doen. De andere vrijdagen komt er dan een Let’s talk online. Ik hoop dat jullie het wat vinden! Laat het vooral weten. Kijk vooral verder naar de (nog steeds iets wat ongemakkelijke) video!

Voor je gaat kijken een kleine mededeling: sorry alvast voor het onduidelijk beeld. Ik ben duidelijk nog een beginner met het maken van video’s en had niet door dat het beeld onscherp was. De volgende keer hoop ik dat het beter gaat! Daarnaast ook excuses voor dat de video iets langer door gaat aan het einde. Ook een beginners foutje! Alsnog veel kijk plezier!

July 24, 2015
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lieke

  Ik koop zelf echt altijd mascara’s van Essence, haha :p Voor mijn gevoel werken die echt veel beter dan die dure mascara’s. Degene die jij liet zien, daar heb ik de andere variant van :D Die oranje en die vind ik zelf echt heel fijn ^^

  July 24, 2015 at 12:50
  • Reply Lies

   Ja! Ze zijn echt fijn! Dit weekend is er een 1+1 gratis actie op alle make-up bij Kruidvat, dus ik heb even ingeslagen, haha!

   July 24, 2015 at 13:58

  Leave a Reply