Christmas presents – part 2

by

11En? Zie je al wat het is? Kan je het al raden? Misschien dat je aan de vorm al kan raden dat het een tas is, maar wat voor ééntje dan?! Kijk daarvoor snel verder. En dan kun je ook gelijk het bijzonder verhaal achter de tas lezen! Ik ben in de zevende hemel, ieeeh!
9Ja hoor! Dit is ‘m! En als je misschien een kenner bent kun je wel raden dat dit ook een Vlieger en Vandam tas is! Alleen dan niet met de herkenbare pistolen, handboeien of messen maar met een chain in (of eigenlijk uit) het leer gedrukt. Ik kwam dit vorig jaar rond kerst tegen tijdens een bezoek aan de pop-up store van Vlieger en Vandam in de Bijenkorf in Rotterdam. Ze hadden een nieuwe lijn modellen, de Heavy Metal lijn. Ik was toen al direct verliefd, net zoals ik verliefd was op mijn andere Vlieger en Vandam tas! Maarja, het prijskaartje was wel weer autsj! Dus ik heb ‘m huilend achter gelaten in de Bijenkorf waar hij stond te pronken. ;-)
8 7Nu was ik dit jaar dan eindelijk in staat om ‘m te kunnen kopen met een bijdrage van mijn ouders en broer voor kerst, maar helaas hadden ze de zwarte versie in gladleer niet meer op de website! Mijn moeder heeft toen gebeld naar het atelier van mevrouw Vlieger en meneer van Dam. En ja hoor, ze hadden er nog ééntje liggen, in glad leer. Maar dan wel in het diep donker blauw! Zo blauw, dat het bijna zwart is. En omdat het model uit de collectie ging mochten we de mooie tas met korting kopen. Meant-to-be? Ik geloof van wel! :-D 5 6
N
ogmaals bedankt mama, papa en mijn broer! Jullie weten hoe dol ik er op ben! <3
En ook nog bedankt aan Hein van Dam, die zo lief en behulpzaam was.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe liefde?

January 2, 2015
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Natasja

  Wat een prachtige tas, heel speciaal!

  January 2, 2015 at 11:12
 • Reply Celien

  wow, echt een prachtige tas. Ik ben toch meer voor het ‘pistool’. Maar deze is gewoon echt chic !

  January 2, 2015 at 13:10
 • Reply Laura

  Wat een leuke tas!:)

  xx Laura

  January 2, 2015 at 14:36
 • Reply Rosanne

  Wat mooi! Ik dacht stiekem al dat het een Vlieger & Vandam was, die tassen hebben gewoon iets super unieks :-) echt een cadeau wat je misschien wel de rest van je leven bij je zal dragen (letterlijk en figuurlijk, haha)!

  January 2, 2015 at 18:26
 • Leave a Reply