Bloggen en werken? Tips gezocht!

by

01Hi allemaal! Vandaag een iets andere blogpost dan normaal gesproken. Ik heb namelijk hulp, tips en inspiratie nodig van mijn mede bloggers en dan wel over het combineren van bloggen en werken. Sinds drie weken werk ik weer bijna-full time (4 dagen in de week) en ik heb daar super naar mijn zin. Maar ik zit nu wel met mijn blog in mijn maag.  Ik weet niet meer zo goed hoe ik alles in moet delen, dus ik hoop dat jij me kan helpen! 

Ondanks dat ik een tijdje geleden schreef dat ik wilde bloggen wanneer ik daar zelf zin in had, probeerde ik wel tot op heden drie blogposts (exlcusief de 1000 vragen aan jezelf op zondag) in de week te posten. Inmiddels heb ik besloten dit bij te stellen naar twee blogsposts (exclusief de 1000 vragen aan jezelf), zodat ik mezelf wat meer vrijheid kan geven.

Ik merk namelijk dat ik doordeweeks na werktijd geen zit en geen fut meer heb om dan nog blogs te gaan typen. En daarbij komt ook dat het s’avonds te donker is om foto’s te maken :-(. En ook in het weekend tank ik liever bij voor een nieuwe werk week. Misschien komt dat wel weer wanneer ik wat meer gewend ben aan het werken, maar nu voelt het een beetje geforceerd om blogposts te schrijven. Dus misschien moet ik wel alleen gaan schrijven als ik me geïnspireerd voel en ook vind dat ik iets nuttigs te delen heb.

Mijn vraag luid dus; hoe combineer jij (bijna)full-time werken met bloggen?
Wanneer blog je? Hoeveel blog je? En hoe pak je het aan? Help a girl out ;-)! 

November 5, 2015
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Marsha

    Ik werk vijf dagen in de week, en bloggen is echt mijn hobby. Tijdens mijn pauze zit ik andere blogs te bezoeken. En meestal neem ik een of twee avonden apart en dan maak ik meerder blogs zodat ik geleidelijk in de week kan posten. Ik denk dat om de dag wat post, soms zitten er twee dagen tussen. Maar ik vind het goed zo :) soms ben ik moe en heb ik er geen zin in en dan duurt het weer even een paar dagen haha.

    November 5, 2015 at 18:51
  • Leave a Reply