Afgestudeerd!

by

Schermafbeelding 2015-07-05 om 13.04.59Ik heb het gedaan! Het waren drukke en heftige maanden maar ik ben officieel afgestudeerd! Het was elke frustratie, elke minuut, elke breakdown dubbel en dwars waard! Het is een opluchting dat het er op zit!  Maar welke opleiding heb je ook alweer gedaan, Lies? HBO Communicatie & Multimedia design, Lieve lezer(es)! Ik heb vier jaar gebikkeld op Avans Breda en afgelopen week mocht ik mijn diploma ophalen nadat ik mijn afstudeerproject en scriptie heb afgerond met een 8 (wooooo!). En nu ik klaar ben vraag je je misschien af wat ga je nu doen?

Allereerst, even helemaal niets. Even genieten van alle vrije tijd die ik opeens heb. Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik letterlijk drie weken lang van 9 uur in de ochtend tot gemiddeld 11 uur s’avonds aan mijn afstudeerproject en scriptie heb gezeten. Dan kun je je wel voorstellen dat ik even aan helemaal niets wil denken! Als ik weer helemaal ben bij gekomen wil ik opzoek gaan naar een baan voor drie dagen in de week. De andere twee dagen wil ik graag mijn afstudeerproject door gaan zetten. Daarvoor ga ik een eigen bedrijf starten, dus dat is spannend! Wat het project exact is kan ik (nog) niet zeggen. Maar als het zover is dan horen jullie het!

Daarnaast wil ik graag een master gaan doen. Wat exact weet ik nog niet precies, maar ik ben nog lang niet klaar met studeren! Dit wil ik pas in februari  of september 2016 gaan doen, dus ik heb nog even de tijd om na te denken!

En natuurlijk, ga ik weer heel veel bloggen! Binnen kort zal mijn oude ritme (ma, wo, vrij) weer te volgen zijn. En ik hoop dat ik mijn blog naar een hoger level kan brengen. Ik heb de blogbijbel van Carlijn Dekker gekregen voor mijn verjaardag, dus ik ga goed nadenken over wat ik wil met mijn blog en hoe ik dat kan aanpakken.

Voor dat alles weer gaat beginnen: WAAAAAH! IK BEN AFGESTUDEERD! :-D

July 5, 2015
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Bettie

  Aah super! Ook nog eens met een heel mooi cijfer! Nu inderdaad even je rust pakken, gelijk heb je.

  July 5, 2015 at 12:05
 • Reply Melissa

  Wat fijn, gefeliciteerd! Nu lekker genieten van de rust! :)

  July 5, 2015 at 12:56
 • Reply Kim

  Ohhh, gefeliciteerd!

  July 5, 2015 at 15:10
 • Reply Anouk

  Gefeliciteerd!

  July 6, 2015 at 05:47
 • Reply Lobke - Lovali

  Oh wat superleuk! Gefeliciteerd dat je bent afgestuurd. Gelijk heb je, dat je nu even niets doet. Geniet van die vrijheid en veel succes met de avonturen die nog zullen volgen! Liefs, X

  July 8, 2015 at 11:31
 • Reply Mylou

  Van harte gefeliciteerd!

  July 8, 2015 at 14:38
 • Leave a Reply