5 dagen, 5 outfits #1

by

7 copyBij Merel van crvy.nl, spotte ik de ‘mijn week in outfits’. En dat vond ik zo’n leuk idee dat ik dat ook wilde uitproberen! Zij heeft een soort combinatie tussen de my week in pictures en outfits en plaatst het dan ook elke week. Dat ben ik niet van plan, ik wil gewoon eens in de zoveel tijd een OOTW (Outfits of the week) doen, waarbij het puur en alleen gaat om de outfits. Misschien dat ik dit eens per maand kan doen, zodat we de overgang van herfst, naar winter, naar lente naar zomer outfits kunnen zien! Het zijn dan ook snel geschoten foto’s , dus geen hele outfitshoot! Hoe dan ook, vooralsnog is het een uitprobeersel! Laat me weten wat je van de eerste 5 dagen, 5 outfits vind! :-D


Maandag – 28/09/151Op maandag trok ik mijn nieuwe roze trui uit de kast. Wat vinden jullie? Kan ik het hebben? Daarbij trok ik een schattig rokje met volant (zo noem je dat, geloof ik) aan. Dit rokje heb ik al jaren en is nog steeds een favoriet! Panty, gympen (die echt aan vervanging  toe zijn) en natuurlijk accessoires erbij. En je hebt je outfit! Echt lang heb ik niet over deze outfit na hoeven denken.

Trui: H&M / Rokje: Zara / Schoenen: Omoda / Kettingen: Fashionology & Souvenier / Ring: Fashionology /


Dinsdag – 29/09/152En ook dinsdag trok ik een van de nieuwe truien uit de kast. Dit keer de gestreepte (morgen de gestipte, wie weet!). Daarbij deed ik mijn favoriete broek aan, namelijk de H&M shaping jeans. Een leer jasje er over en klaar. Het is een vrij simpele outfit, maar zoiets kan altijd!

Trui: H&M / Broek: H&M / Schoenen: Omoda / Ketting: Fashionology / Jasje: Mango / Ring: Fashionology /

Woensdag – 30/09/153Woensdag droeg ik inderdaad de derde nieuwe trui aan, ach. Ik heb altijd met nieuwe kleren dat ik het zo snel en zo vaak mogelijk wil dragen, wie heeft dit ook? Daar onder droeg ik ook mijn nieuwe suede rokje  die je vorige week woensdag hebt kunnen zien. Verder is  de outfit vrij simpel, geen sieraden behalve een opvallende oorbel. Alleen kun je die niet zien op de foto. Maar het is deze: klik.

Trui: Mango / Rok: Monki / Schoenen: All Saints / Oorbel: Fashionology /

Donderdag – 01/10/154 copy

Op donderdag had ik niet helemaal mijn dag op het gebied van kleding. Dat gevoel ken je vast wel dat je voor je kleding kast staat en denkt: ‘Bleh!’. En dat je je dan ook niet helemaal top voelt in je outfit. Daar had ik last van! Als ik niet weet wat ik aan moet doen dan ga ik altijd voor een vrij simpele, makkelijke en comfortabele outfit die ik wat opleuk met sieraden. De broek is zwart trouwens, maar het ziet eruit alsof ie blauw is.

Blouse: Pull & Bear / Broek: H&M/ Schoenen: Omoda / Kettingen: Fashionology / Horloge: Swatch / Armband: Juwelier /

Vrijdag – 02/10/155 copyVrijdag was weer een betere dag, ondanks dat het niet een hele spannende outfit was. Maar ik voelde me er wel goed in! Ik besloot weer eens mijn Vivienne Westwood ketting te dragen, ik vind ‘m prachtig maar op de een of andere manier draag ik ‘m niet vaak genoeg. Ben ook stiekem best wel bang dat ie beschadigd omdat ie precies op zo’n hoogte hangt waarbij die overal tegen aan knalt. Nu heb ik trouwens wel echt een blauwe broek aan, maar op de foto’s zie je het verschil tussen blauw en zwart bijna niet.

Trui: H&M / Broek: H&M/ Schoenen: Omoda / Ketting: Vivienne Westwood / Ring: Fashionology

5 dagen, 5 outfits! Wat vonden jullie van deze manier om outfits te bekijken? Ik moet zeggen ik vond het leuk om te doen! Het daagt me namelijk ook uit om niet te vaak dezelfde kledingstukken te dragen, want die neiging heb ik nog wel eens!

October 5, 2015
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply PantyenKousen.nl

  Wat een leuk idee om OOTW te maken. Ik vind vooral de maandag en woensdag outfit het leukste.

  October 5, 2015 at 12:38
 • Reply Lobke - Lovali

  Oh wat leuk dit! Ik vind je outfit van woensdag echt heel erg leuk! Die rok is echt geweldig! X

  October 5, 2015 at 22:07
  • Reply Lies

   Dankjewel! Ik wil alleen die rok nog maar aan, haha! Top aankoop!

   October 6, 2015 at 08:39
 • Reply Lisa

  Leuke outfits! Die van dinsdag en donderdag zijn mijn favorieten: die kan ik zo zelf aantrekken haha! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. Liefs

  October 6, 2015 at 05:53
  • Reply Lies

   Dankjewel, Lisa! :-D

   October 6, 2015 at 08:40

  Leave a Reply