3x tussendoor truien

by

1Als ik van een soort kledingstuk houd, dan zijn het wel truien! Maar om nu al gelijk de dik gebreide truien aan te doen is misschien wat overdreven. Die bewaar ik liever voor als het een graadje of 10 minder is. Daardoor ontdekte ik eigenlijk mijn gebrek aan tussendoor truien. Truien die je kunt dragen in de overgang van de herfst naar de winter. Dus ja, als je iets mist is dat natuurlijk een heel goed excuus om het alsnog te gaan kopen. Dus dat deed ik! Ik kocht drie overgangs truien of tussendoor truien, om het zo maar even te noemen.

4 copyDeze trui zag ik voorbij komen tijdens een doelloze scroll beurt op mangooutlet.nl, gewoon om even te kijken wat er allemaal te koop was.  Maar met mijn zwak voor stipjes (en streepjes) klikte ik deze al snel naar huis toe!

Trui met stippels – Mango Outlet – 19,99

2

Ja, je ziet het goed! Een roze trui! Ik moest er zelf ook nog 4 rondjes voor door de H&M in Rotterdam lopen (en die is groot!) om te beslissen of ik dit echt ging doen. En toen dacht ik: ‘Lies, doe niet zo gek, zo duur is ie niet en je wilt toch uit je comfort zone!’. Dus ik rekende ‘m af! En ik vind ‘m echt heel erg cute. Ik denk zeker dat het leuk staat met een stoer leren jasje er over! Om het wat minder schattig te maken.

Lichtroze trui – H&M Logg – 19,99

3 copy

Tegelijker tijd met de roze trui kocht ik deze trui. Deze is van H&M Basics lijn, is van wat dikkere tricot stof en heeft een wat vierkantere vorm. Over deze trui twijfelde ik natuurlijk helemaal niet. Want zwart/witte streepjes staat zo’n beetje gelijk aan liefde.

Streepjes trui – H&M Basics – 19,99

Heb jij de laatste tijd nog tussendoor truien gekocht? Of andere dingen voor de herfst? Laat het me weten! :-D

September 28, 2015
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Annemijn

  Ah wat een leuke truien, allemaal! Zelfs bij een graadje of 10 m

  September 28, 2015 at 12:28
  • Reply Lies

   Dank je wel! En anders doe ik er gewoon een shirt met lange mouwen onder!

   September 28, 2015 at 13:57
 • Reply Lana

  Leuke truien vooral de laatste, maar eens bij H&M gaan kijken :). Ik heb as we speak een tussen door trui aan, heerlijk!

  September 28, 2015 at 13:30
  • Reply Lies

   Ja, die is echt heel fijn! Kan ‘m je zeker aanraden, kon ‘m helaas niet vinden op de website.

   September 28, 2015 at 13:58
 • Reply Lieke

  Leuke truien heb je gescoord! Ik ga morgen waarschijnlijk naar de stad, op zoek naar nieuwe truien/vesten ^^

  September 28, 2015 at 15:39
  • Reply Lies

   Oeeeh! Shoplopgje op je blog? :-D

   September 28, 2015 at 15:45
 • Reply Elisa

  Die met stipjes is mijn favoriet! Ik heb zelf juist een groot gebruik aan truien omdat geen enkel model écht flatterend is door mijn grote cup… Ik zie er al snel zwanger uit dan haha. Binnenkort toch maar weer eens op jacht, misschien toch eens bij mango en h&m kijken?

  October 11, 2015 at 08:46
  • Reply Lies

   Ik heb zelf ook best een grote cup, dus ik snap wel wat je bedoelt! Dat is denk ik inderdaad een kwestie van veel verschillende truien proberen tot dat je een model hebt gevonden wat goed bij je staat! Succes! :-)

   October 11, 2015 at 08:51

  Leave a Reply