1000 vragen aan jezelf #7

by

 

Na een weekje overgeslagen te hebben is het weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen aan jezelf! Deel 7 dit keer. Vandaag gaat het onder andere over chantage, rotdagen, boeken,  roddelen en autorijden! Benieuwd naar de vragen en de antwoorden? Lees dan verder!

85. Hoe geduldig ben je?
Het ligt er een beetje aan met wat. Wachten op de bus of trein vind ik echt niet chill. En in de file staan ook niet. Maar in de rij staan bij een kassa vind ik dan weer minder erg.

86. Wie is jouw gevallen held?
Ik heb echt geen idee! Ik vind het sowieso al moeilijk om een held te bedenken, laat staan een gevallen held.

87. Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?
Misschien wat rare selfies, maar dat is niet echt chantage materiaal. Als ze het stiekem hebben over naaktfoto’s dan niet ;-).1000 vragen aan jezelf flow persoonlijk personal

88. Wie van je vrienden ken je het langst?
Anne! Een vriendinnetje die ik al ken vanaf de peuterschool en waar ik nog steeds mee om ga!

89. Mediteer je graag?
Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gedaan, maar ik zou het best wel eens willen proberen en leren! Hoor er namelijk wel goede verhalen over.

90. Hoe pep je jezelf op na een rotdag?
Door gewoon lekker vroeg naar bed te gaan of een zoetsappige film te kijken.

91. Wat is je favoriete boek?
Ik heb geen idee! Ik lees best veel boeken en niet alle boeken zijn even goed. Maar het is niet zo dat ik boek weer terug pak om te lezen omdat ik het zo goed vond. Dat heb ik nog nooit gedaan tenminste.

92. Met wie Whatsapp je het meest?
Met mijn familie in de familiechat en met twee vriendinnetjes in een groepschat!

93. Zeg je vaker ja of nee?
Denk dat dit een gelijk aantal is. Ik ben niet te beroerd om dingen te doen maar ik ben ook niet iemand die geen nee durft te zeggen. Soms is het ook een ja, maar dit en dat.

94. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?
Oh, vast wel! Maar niet zo erg dat ik het heb onthouden. Of de roddelaars waren heel goed in het roddelen. Zo goed dat ik het zelf niet hoorde!

95. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?
Als in wat zou ik dagelijks doen als ik stinkend rijk was? Bloggen? Winkelen (dan mag het wel, dan heb ik toch geld zat ;-))? De wereld redden?

96. Kun je goed autorijden?
Ik kan oké autorijden denk ik. Ik rijd niet zo vaak auto omdat ik het niet zo leuk vind om te doen. En dat is eigenlijk weer niet zo goed voor je autorij kunsten. Maar ik geloof wel dat ik prima kan rijden hoor!

1000 vragen aan jezelf flow persoonlijk personal97. Wil je dat mensen je aardig vinden?
Natuurlijk, wil ik dat mensen me aardig vinden. Dat wil toch iedereen? Maar ik kan er niet mee zitten als mensen me niet aardig vinden. Dat is nu eenmaal zo!

98. Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?
Niet op date gaan met jongens die toch duidelijk iets anders willen of anders denken dan ik, en dan denken dat ik het toch gewoon kan proberen. Maar gelukkig besef ik me dat nu. ;-)

We zitten alweer bijna op vraag 100! Nog 902 te gaan, haha!  Wat vond je er deze week van? Tot volgende week zondag!

November 22, 2015
Previous Post Next Post

Leave a Reply