1000 vragen aan jezelf #6

by

6Hi there op deze zondag! Het is weer zondag en dus weer tijd voor 1000 vragen aan jezelf. Nummer 6 dit keer! Deze keer gaat het over thuis, nieuws, humor, onvergetelijk zijn en de gevangenis! Lees je mee?71. Van welk woord krijg je de kriebels?
Ik heb echt geen idee! Ik denk dat het vooral vaak de manier is waarop dingen gezegd worden, de toon!

72. Ben je ooit op tv geweest?
Nope! En die ambitie heb ik ook niet. :-)

73. Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?
Voor mijn eerste werkdag, drie weken geleden! Maar dat viel gelukkig heel erg mee en het was heel gezellig en leuk!

Schermafbeelding 2015-11-01 om 11.30.2674. Wat maakt thuis thuis voor jou?
Familie, huisdieren en vooral ook een gezellig en nonchalant huis, waarin geleefd word! Dus met kaarsjes, de open haard, een kat die rond wandelt en gerommel van de vaatwasmachine.

75. Waar haal je je nieuws vandaan?
Nu.nl, NOS en Facebook! Vooral Facebook daarop volg ik RTL en die deelt altijd de belangrijkste nieuws berichten. En aangezien ik Facebook nogal vaak check…

76. Wat is jouw favoriete sprookje?
Oh geen idee, ik heb dit net even gevraagd aan mijn ouders en die zeiden allebei Bambi. Vooral omdat er dieren inzitten die praten! Dat is toch ook heel erg magisch?

77. Wat is jouw humor?
Dit vind ik altijd zo lastig te zeggen! Ik houd van die ‘perongeluk’ humor. Zoals autocorrect fails! Dan bedenk ik me altijd hoe gek het zou zijn als iemand het echt zo had bedoeld en dan zie ik het helemaal voor me!

78. Hoe vaak sport je?
Ik ben geen die-hard sporter, dus in de sportschool zul je me niet vinden. Maar ik hoepel wel elke ochtend, vijf dagen in de week, een kwartier. En dat vind ik echt perfect! Zo blijf ik toch op een leuke en makkelijke manier in beweging. En het resultaat is ook top!

79. Ben jij onvergetelijk?
Voor sommige misschien wel voor andere weer niet.

80. Welke twee dingen kun je niet missen?
Mijn telefoon (en ik vind het stiekem erg om dat toe te geven) en gezelschap! Ik kan prima alleen zijn maar niet voor lang!

81. Wat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?
Dan moet ik eerst weten wat je allemaal wel of niet mag doen in de gevangenis? Ik denk dat het vooral een tijd is om na te denken over wat je uit je leven wilt halen en je te realiseren dat je niets voor lief moet nemen.

82. Waar werd je vroeger blij van?
Spelen met speelgoed! Van knikkers tot aan Pokemonkaarten en van lego tot aan een Gameboycolor!

Schermafbeelding 2015-11-01 om 11.31.4383. Wat ligt er op je nachtkastje?
Er stond altijd een cactus op mijn nachtkastje, maar die is nu al zo vaak omgevallen dat ik ‘m maar verplaatst heb. En verder liggen er vooral troepjes, die ik helemaal niet nodig heb voor dat ik ga slapen.

Weer een fijne zondag lieve lezers! 

Previous Post Next Post

Leave a Reply