1000 vragen aan jezelf #4

by

4Het is weer zondag! En zondag is quality-time dag. Dus beantwoord ik weer 13 vragen over mezelf zodat jij me wat beter kan leren kennen. En ik ook ;-)! Fijne zondag, lieve lezer(es)!

43. Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?
Ik douche ongeveer 10 a 15 minuten. Ik douche ook elke dag trouwens, niet altijd om m’n haar te wassen maar ook gewoon omdat ik het zo lekker wakker worden vind.

44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat?
Oh ja! Als onze wereld kan bestaan, waarom kan dat dan niet ook op een andere planeet in een ander sterrenstelsel? Het is misschien dan nog niet bewezen, maar het universum is zó groot dat kan toch haast niet anders?

45. Hoe laat sta je meestal op?
Als ik moet gaan werken (ja,ja!) dan sta ik rond 7 uur op. En als ik vrij ben of als het weekend is word ik meestal voor 9 uur wakker. Biologische wekkers!

46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
Nee eigenlijk niet. Maar ik ben ook in een onhandig periode jarig. Tenminste dat was altijd zo omdat in juni (ik ben 4 juni jarig) er altijd deadlines met school en studie waren. Waardoor het voor iedereen, inclusief ikzelf, een drukke periode is. Dus dan vier ik het vaak klein of niet.

47. Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?
Te vaak? Als ik achter mijn PC zit staat het tabblad vaak standaard open. En hoe vaak ik er dan echt daadwerkelijk kijk durf ik niet te zeggen. Waarschijnlijk veel te vaak. Moet echt gaan afkicken van Social Media!

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?
Ik woon op dit moment nog bij mijn ouders thuis. En ik twijfel tussen twee plekken. Namelijk mijn bureau bij het raam waar de zon op schijnt. Of beneden voor de open haard. Het is eigenlijk een keuze tussen privacy of gezelligheid, en dat ligt heel erg waar ik maar net behoefte aan heb!

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?
Met twee katten in huis gaat er geen één dag voorbij waarbij ik geen dier aai.


Schermafbeelding 2015-10-15 om 17.30.1850. Wanneer ben je op je best?

Als ik heel erg enthousiast ben over iets wat ik doe of ga doen. Dan word ik ook veel extraverter en spontaner naar mijn idee!

51. Met wie zoende je voor het eerst?
Haha, ik ga geen namen noemen. Maar met mijn eerste vriendje en die had ik toen op de middelbare school zat. En ik was ‘al’ 17, wow!

52. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
Moeilijk te zeggen. Ik lees vaak hele makkelijke en romantische boeken dat zijn niet echt de boeken waar je levenslessen uit kunt halen. Welk boek ik me nog wel heel goed kan herinneren van de middelbare school is de Passievrucht van Karel Glastra van Loon. Dat vond ik zo’n bizar verhaal!

53. Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Oh dat weet ik! Ik heb er een foto van gepind op Pinterest! Klik hier! Ik hoef niet een hele sisi jurk met stenen en grote rokken. Maar iets simpels en chique. Dus toen ik die jurk zag was het liefde op het eerste gezicht. Maar goed, dat is allemaal nog ver weg zonder liefde.

54. Ben je bang in het donker?
Ja, een beetje! Ik fiets op loop toch altijd wat harder dan met daglicht.

Schermafbeelding 2015-10-15 om 17.29.2655. Welke sieraden draag je dagelijks?
Ik draag altijd standaard een ring om mijn rechte ringvinger. Die doe ik ook nooit af. Dat is een hele oude ring van mijn oma. Verder doe ik om mijn linker ringvinger ook vaak een ring, draag ik altijd oorbellen en kettingen kunnen de laatste tijd ook niet ontbreken. Het enige wat ik nog wel eens wil overslaan zijn armbanden en horloges.

56. Vinden kinderen jou leuk?
Dit weet ik niet zo goed, ik kom namelijk niet heel vaak kinderen tegen. Maar mijn nichtje en neefje vinden mij wel leuk, geloof ik! ;-)

Ik moet zeggen het waren leuke vragen deze keer! Vragen waarbij  je hele verhalen kan vertellen. Wat vond jij de leukste vraag van deze keer?

 

October 25, 2015
Previous Post Next Post

Leave a Reply