1000 vragen aan jezelf #2

by

2Vandaag zijn de volgende 14 vragen van de 1000 vragen aan jezelf aan de beurt! Vandaag beantwoord ik onder andere vragen over, leeftijd, vakantie, liefdesverdriet,  twijfels en bloemen! Veel ‘leer me beter kennen’ plezier!

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Ik denk dat dat vorig jaar zomer was, naar natuurlijk de Efteling! En nu heb ik al een half jaar last van ‘Efteling-cravings’! Ik wil zo graag weer eens naar de Efteling. Of naar Walibi, daar ben ik nog nooit geweest.

16. Hoe oud hoop je te worden?
Oud natuurlijk! Maar eerlijk gezegd wel op een gezonde en leuke manier. Aftakelen, niet meer op je lichaam kunnen vertrouwen en eenzaamheid lijkt me echt niet leuk.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Aan mijn afgelopen vakantie naar de Azoren, met het gezin. Het is lang geleden dat we met z’n vieren op vakantie zijn geweest maar het was zo’n leuke vakantie! En de Azoren is echt een prachtige plek. Schermafbeelding 2015-10-01 om 16.09.02

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Huilen, huilen, huilen natuurlijk! Liefdesverdriet voelt als iets wat jezelf niet in de hand hebt. Je kan er niet veel aan doen dat iemand jou niet leuk vind of dat het uit gaat. En het gevoel van onmacht is echt vervelend! Gelukkig is de laatste keer dat ik een echt pijnlijke liefdesverdriet heb gehad alweer een hele tijd geleden.

19. Had je liever anders willen heten?
Nee, helemaal niet! Ik vind Lies een naam die bij mij past. Maar dat komt natuurlijk ook omdat ik niet anders weet.

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?
Ik denk dat we allemaal wel een periode van onzekerheid en twijfel door gaan. Zeker als je puber bent! Dan twijfel je wel aan alles. Je lichaam, of je goed genoeg ben, of je leuk genoeg bent, of jongens je knap vinden, van alles! Nu heb ik daar gelukkig veel minder vaak last van.

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Natuurlijk is het nooit leuk om iets negatiefs over jezelf te horen. Maar ik kan me daar gelukkig redelijk snel over heen zetten!

22. Wat is je favoriete dagdeel?
Avond, want dan is het tijd voor vrije tijd! Dan is iedereen meestal wel klaar met de verplichtingen en kunnen we doen wat we willen.

23. Kun je goed koken?
Om bescheiden te blijven; ik denk van wel. Ik ben vaak wel iemand die graag dingen uit probeert. Maar af en toe uit een pakje koken moet ook kunnen! Een beetje van het pakje en een beetje van Lies!

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
Hoe kun je mensen met seizoenen vergelijken? Als er echt antwoord op moet geven dan denk ik de lente. Niet altijd het zonnetje in huis maar het zonnetje laat zich wel vaak genoeg zien.

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Nou uh. Ik heb natuurlijk na mijn afstuderen drie maanden vakantie gehad, dus daar zaten heel wat dagen tussen waarop ik helemaal niets nuttigs deed.

Schermafbeelding 2015-10-01 om 16.17.3526. Was je een gelukkig kind?
Ja, zeker wel! Ik heb een hele fijne kindertijd gehad, met heel veel buiten spelen, viezeken, heel veel gameboy’en, heel veel Rollercoaster, heel veel Sims, en nog veel meer leuke dingen! Kunnen we terug gaan?

27. Koop je vaak bloemen?
Nee, nooit eigenlijk. Misschien dat dat wel komt als ik echt op mezelf woon.

28. Wat is je droom?
Ik heb hier eens een blogpost over geschreven: klik. Dat geld nog steeds!

En dat waren weer 14 vragen, wat vond je van de vragen van deze keer? En herken je jezelf ergens in?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Floor

  Wat leuk om te lezen!

  October 11, 2015 at 10:22
 • Reply Chinouk

  Heel erg leuk om te lezen. Ik speel nog steeds heel veel Sims haha!

  October 11, 2015 at 18:11
  • Reply Lies

   Haha, ik ook! Heb een tijdje terug sims 3 gekocht, love it!

   October 11, 2015 at 20:18

  Leave a Reply